(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
задивлявся на АТС але все таки взяв фюжика, не вистачило сміливості))
-
угу, я з цього ж табору
-
Ну дак да, цей дискус був і раніше в суспільстві і я вважаю що прихід, спершу блях а потім амер битків це було дуже добре бля України. Ринок ожив і автопарк помолодішав. Я тоді сильно не мав грошей і їздив на старому відрі 1995 року. Так це був культовий амер корч але блін це всеодно було старе відро з мінімальною безпекою і тоді я не міг дозволити собі іншого. Але коли прийшли амер битки то я замовив собі кадилак АТС і зразу свічнувся на тачку з пробігом 15 к км і випущену всього кілька років назад. Навіть враховуючи що це биток машина всеодно була в сто раз безпечніша чим те корито що в мене до цього.
-
комусь важливіше новий хюндай барбан з салона а комусь биточок з сша нафаршрований (коли були в Україні). жиза
-
коп)
-
ммм запорожці на логотипі. таке ми любимо
-
треба якоїсь укр аутентичності додати шоб виділятись серед інших шопів
-
Ну дак ти ж сам почав про це. Типу от все як це ребілд то це моє життя. Типу купив ребілд і вмер. А якщо серйозно то в кабріолета є механізм(принаймні в мініка) який допомагає коли ти перевертаєшся. Там вистрілює металева дуга і машина падає на лобову рамку і на цю дугу і поідеї ти до землі головою не дістанеш. Але: - що як на тебе хтось наїде, великий трак наприклад? - що як ти впадеш в канаву де земля не рівна? - ні в кабріолета ні в тарги немає бокових подушко над головою - через дірку зверху тобі залетить бите скло, уламки інших автомобілів
-
Ні в чому. Там нема знаку питання. Просто знову хтось намагається українцям заставити відмовитись від нашої історії шляхом шантажу.
-
ще захочуть, щоб ми визнали Бандеру злочинцем. горять від нього ппц