(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Имхо, брать ребилт только со свежей инспекцией (менее полугода) , с фотографиям после дтп и что бы цена была на данный аппарат хотя бы на 30-50% ниже нежели актив статус с тем же пробегом и тд. Во всех остальных ситуациях если говорим о вторичке с актив статусом то помимо состояния акпп,мотора и кузова мне еще интересна её геометрия что бы она не была нарушена, так как уже смотрел пару венз у которых активстатус, но по факту ланжероны уже были выпрямлены и на второй такое ощущение что машина боком едет
-
Те тут на определенную нишу товар
-
Ну в идеале да. Но не у всех есть +40% а кабриолет хочется ж
-
Машини не списують в утилізацію. Їм призначають тотал лос. Що означає повна втрата ринкової вартості. Це буває коли наприклад ремонт і ціна остатків перевищує ринкову ціну. І це взагалі не відноситься до стану авто. Мотоцикли наприклад списують в тотал лос взагалі при найменших пошкодженнях. Умовно ти його приклав на бока побив пластик дзеркала і все, він поїхав на аукціон. Якщо ти подивишся на ціни в шопах на ремонт то зрозумієш чому так.
-
Ну я доречі про ребілди теж думав. Насправді більшості людей тут пофіг. До них головне донести що тачка залишилася така ж функціональна як і до цього і вона не зламається в найближчому майбутньому. От якщо взяти цей кабріолет який я продав. Там удар був спереду. Помяло капот, рамку радіатора і там ще по дрібницям. Всі деталі замінені на нові. Більше нічого не постраждало. Так бампер підфарбували точково. Але ціну я дропнув на 40% нижче аналогічного по ринку. І в той же час ця машина має малий пробіг і я впевнений що вона відходить наступні 40-50к без проблем.
-
я вірю в тих, хто машину списав на утилізацію. себе переконувати, що вона тепер знову така ж безпечна, як з заводу - угода з сумлінням. якби корів ганяти по фермі, ще й за малі гроші - тоді може. а сім'ю катати на такому - ні
-
Это все литкод
-
Показать до после Показать экономию на похожее на рынке Дать гарантию от гаража
-
це ж треба їздити десь, щоб тебе бачили :) але бачити будуть машину, а не тебе. план такий собі ;)
-
Ну если мне покажут до и после Я смогу потрогать посмотреть что она такое Если все ок я б купил
-
я дивився ребілд машину. виглядає ок, продаван заливає що 2 комісії працювали з перевірками, щоб з salvage його вивести. але я як уявив, що тачка була непридатна до їзди по дорогам, то будь-який ремонт вже не здається адекватним. мене б навіть Катран не вмовив купити :)