(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
youtube.com/shorts/8Z6QLBm0zaw?si=D-nJOi4KpuzKO8Qe
-
я ніяк не можу прочитати назву пабліка (чи то нік). як воно читається чи що значить?
-
Оборона на Покровському напрямку настільки дезорганізована, що у свої просування не вірять самі росіяни. На жаль, на вище командування досі йдуть доповіді про «контрольовану ситуацію», яка вже далеко не контрольована. Із основних проблем на напрямку: - погана взаємодія між бригадами та меншими суміжними підрозділами. - дефіцит людей і непропорційний розподіл їх на оборонних позиціях. - наш РЕБ давить наші дрони краще, аніж РЕБ ворожий. - неорганізованість ротацій бригад. Одна може вийти ще до того, як зайшла інша. Цим користується ворог і бʼє саме туди. - командування ОТУ фактично не управляє військами, не налагодило взаємодію та не володіє інформацією про реальні наші позиції. Часто бувають випадки відправки підрозділів на позиції, що знаходяться вже у тилу росіян, бо ОТУ думає, що вони за нами. - брехня, брехня і ще раз брехня.
-
І навіть не те що переплутати, а ракети різних типів ведуть себе по-різному, і деякі з них можуть самі перенацілитись... хоча згадую що навіть ракета петріота може сама перенацілитись, були випадки що вона замість ракети збила КАБ випадково. Ну і літають ракети ппо на досить великі відстані теж...
-
Карби доречі не те щоб вимерли. Точніше вони відійшли від справ зовсім недавно, десь в 2020. Вони довго використовувалися в мотоспорті аж поки КТМ не випустив інжекторний двохтактний мотор. І то я думаю зараз іще можуть бути карб мотори в інших виробників.
-
Classic
-
Я ті вакансії ще більше року назад ще бачив, двічі пробував еплаятись - реджект через кілька днів без пояснень.
-
Потому что стек не реакт 😄