(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну і паралельна парковка у мене хромає, а камери нема)
-
По приїзду сюди шолдер чек було для мене щось супер не звичне
-
На екзамені ти ж навпаки знаючи що це екзамен робиш акценти на всіх цих руках, але імхо і затупити легше бо сильно зациклюєшся на тому що робити)
-
У мене датчиків нема тому доводиться крутити головою, але так, не так як на екзамені звісно
-
Ну так, може звісно не так чітко як на екзамені. Один раз стоп знак проїхав на пустій вуличці в спальному районі 🙈
-
всі, та не всі - коли я перелаштовуюсь в праву смугу, яка тільки з'явилась, то зазвичай не дивлюсь чи там хтось не встигнув вже за ті два метри перелаштуватись. а на екзамені треба)
-
я на стоп зупиняюсь і шолдер чек роблю, бо інакше стрьомновато навіть з датчиками на дзеркалах. а от звісно оці повороти голови на перехресті в усі можливі сторони ні)
-
"Поповнення, яке отримується, здебільшого бусифіковане, і не допомагає, а навпаки – ускладнює бойову роботу частин." Він наче тільки зараз про це дізнався
-
це вже зробили
-
github.com/alexbatalov/fallout1-ce github.com/alexbatalov/fallout2-ce
-
Шо, і шолдерчек перед кожним поворотом робиш? І на stop sign повністю зупиняєшся? І перед проїздом перехрестя головою в сторони мотаєш?
-
Я по місту не міг звикнути рівно 50 їхати, хотілось менше, зараз вже трохи спідю)
-
Назавжди в небі. На цій світлині наші льотчики Андрій Пальщиков "Джус" та Олексій Месь "Moonfish" — вони були тими, хто активно лобіював отримання Україною F-16. "Джус" загинув 25 серпня 2023 року 🕯 "Moonfish" поліг 26 серпня 2024 року🕯 🔻підписатися
-
Та ще й майже в один день..........
-
Коли кожен день їздиш то всі ці нюанси вже на автоматі)
-
в мене тут товариш на днях завалив роад тест тільки того шо виїхав на хайвей на 85км а не 100. настільки не звик ганяти на тачках шо не зміг себе пересилити газонути))
-
а їх не було хіба?
-
Последняя тойота с мотором миллиоником
-
Лучше тогда взять прадо 150 коротыша
-
Так цікаво, коли готувався до драйв тесту і справді здавалось що там є якісь важливі нюанси)
23 Jan 2023, 01:02
560133/643495
33 minutes ago