(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це вже неабиякий рівень свідомості і патріотизму. В мене є знайомі, які взагалі виїхали і не паряться виставляти свої фото шикарного життя за кордоном. Нічого не зупиняє. Навіть в день прольотів на Охмадіт там пляжі, вінчик, релакс. І таких багато, уви.
-
Відволікаючий маневр ЗСУ на Курщині провалився - Forbes❌
-
ми залишили, навіть оновили демо, буде доступно до релізу (ще пару місяців) Стрімити гєймплей також будемо постійно. Сторінка Українського фесту нікуда не ділася теж, вона вічна, але фестиваль закінчився
-
Ми завжди маємо памʼятати про ціну. Ціну, яку за нашу свободу і незалежність заплатили й щодня продовжують платити найкращі сили та доньки України. Сьогодні, у День памʼяті захисників і захисниць, ми схиляємо голови перед полеглими героями, їхньою жертвою та чином. Ніхто і ніщо не здатне повернути їх назад, та ми можемо продовжити справу кожного з них і памʼятати. Поки є ця спільна памʼять, цей біль за кожним воїном і ця боротьба, ми — той народ, й та нація, яка має шанс вистояти. Памʼятаймо і будьмо гідними! Фонд «Повернись живим»
-
ну не зря ж були переноси не зря ж ....
-
і я впевнений, що цього разу все буде аналогічно
-
ох я пам'ятаю, як я підняв там якийсь рідкісний артефакт, одразу засейвівся, а він був с багом і гра крашилась якщо відкрити інвентар з цим артефактом. в мене срака згоріла навіть більше, ніж з тим тупим Кругловим
-
Доречі я й не знав що в групі є такі люди паблішери інді. Можемо поспілкуватися
-
сам ти зумер, я в нього грав на релізі й все пам'ятаю
-
Цікаво а скільки ще воно буде по часу бо зараз тільки тестове завдання закінчив і тільки помітив цей пост
-
10 вагонів с відбірними багами, причому такими багами, що робили неможливим проходження важливих квестів. Це був тупо один великий баг, а не гра.
-
головне, щоб сталкер 2 не був як Clear Sky