(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тобі просто треба компанія з ким шпілити: поговорити, побідйобувати тогг хто ракує, пошуткувати расистськіх та гомосячих шутєєчок, за життя потріщати, отоді воно все в комплексі кайфово час проводити якщо важко щось сюжетне самому катати
-
У мене не так давно була апатія така, ніхера не хочеться, ні гратись, ні дивитись, все набридло, нічого не цікавить Подумав подумав, купив Hades, о йопт, цікаво стало) побігав тиждень, пройшов пару разів Подумав ще, взяв ghost of tsushima і яяяяяяк засів, хз, 100+ годин за 3 тижні чи менше
-
Знаю деда реального который после работы закрывался в своей машине в гараже с пивом и играл в танки на ноутбуке
-
Пффф Дід діду рознь!
-
ну вот со временем по идее на старости проблем не будет прям до дедлайна можно игру тимейтам портить 😄
-
бывает могу зарубится в колду, прям плотно так, а вообще - нет сил, времени и желания)
-
Ну вот у меня тоже ща нет, но мысль типа что на старости делать, сидишь пьешь пиво и играешь 😄
-
А есть желание на старости типа сесть и зарубиться прям по полной?
-
🤯🎙️Ось так ГУЧНО 💥 в передмісті столиці! Робота триває, цілі збиваються, але підлітають все нові з інших областей. ㅤ Надсилайте новини в анонімний бот ➡️@novosty_kiev_bot 🇺🇦 ➡️ ПІДПИСАТИСЬ ⤵️
-
Шото Киев кошмарят(
-
Мені мої друзі з Toronto Global компілюють та присилають щомісяця
-
Класно) можемо зібратись у якийсь вихідний у вересні, понетворкатись трохи) маякніть, хто б долучився
-
Вже давно - ютуб. Я так останнім часом ігри навіть качати перестав. Раніше я їх качав, дивився, що у мене комп тягне і майже не грав. Потім дивився летсплеї і подібне. Потім огляди тільки, потім їх на х2 швидкості. Тепер навіть огляд на 10 хвилин рідко дивлюсь повністю, часто початок і вердикт 😁