(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.shopify.com/careers/engineering-internships-winter-2025_4c5d6050-9a66-4b7e-8873-13b892846e66
-
А чого йому бути без освіти? Гранти, кредити тощо
-
good point, але синуля без освіти не зможе оплатити кондо фіз в майбутньому
-
Цікаво чому на 5 мільйонах зупинився
-
цікаво, що таке існує 😃
-
uk.m.wikipedia.org/wiki/Reputation_Institute
-
чи можуть вони сприймати якусь ситуацію як good і evil? да, як бачиш частина там виступає проти війни, частина - за. частина підтримує діючу владу на виборах, частина - ні…
-
а яке питання конкретно? типу що застосовно?
-
ну так і працює, хіба ні?
-
ну як в анекдоті про мостобудівника який козу виїбав не важливо скільки ти мостів побудував, якщо ти виїбав козу то тебе запам"ятають як козойоба
-
Від штату дуже залежить
-
хз, що це 😅
-
тобто інститут репутації не має існувати?
-
А к россиянам применимо?
-
ось
-
ну і ти тоді вже визначись, ти пишеш про правову систему тоді якщо хтось у змі тебе якось називає (у цьому прикладі зрадником) це робить тебе ним чи ні. На мою думку це критика. по факту тут тільки миротворець
-
“Truth is in the eye of the beholder” was originated by Ruth Hubbard in her 1988 essay, Science, Facts and Feminism. She was a professor of biology at Harvard University. It means the perception of truth is subjective.
-
ясно, я не класифікую людей так. для кожної події розумію, що це може бути good or evil.
-
ківа теж воював за Україну як одне відбіляє інше. Я ж кажу я не можу точно сказати що він зрадник зате точно можу що вважаю його дегенератом
-
пояснюю чому він дегенерат, мабуть не треба його заносити у Миротворця оскільки це не має ніякого продовження приклад інших блохерів це показує (накшталт алхім)
23 Jan 2023, 01:02
560379/637683
18 minutes ago