(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там дуже дорого( і кажуть що в Онтаріо важче отримати PR Хіба там більше можливостей по роботі?
-
Всім привіт! Шукаю роботу ремоут, чи релокейт по Канаді. Зараз в Кітченері. React розробник, 5+ років досвіду. Якщо комусь в компанію треба - лайкніть повідомлення, я напишу. Дякую завчасно!
-
Ну типа знал что это возможно получить пр и всё
-
аргумент пиздатий канеш, хер поспориш прям
-
Та, в мене багато таких історій:) наприклад, як власник компанії вкрав 20 мільйонів долларів, і навернув продаж авіаквитків по всьому світу на деякий час. А потім його жінку і дитину викрали і вимагали 10 мільйонів. Або як один індус розробник працював рік за норм зп, але з усіх робочих днів був в офісі тіки 2 дні. Перший і останній 🤣
-
тепер я зрозумів мемчик)
-
В США я никогда не хотел и без понятия как там получить паспорт
-
Пока не. Я тут 5 мес только Только начинаю думать . Канада так как пути получения паспорта более менее ясны
-
Дякую велике!
-
Держекоінспекція столиці не виявила перевищення норм органічних та мінеральних речовин в річці Десна в межах Київщини, повідомили в ОВА. Однак всеодно рекомендували не користуватись водою з річки, також заборонили купання і вилов риби. В ОВА підтвердили, що отримали інформацію про забруднення річки Сейм — притоки Десни, та ввели щоденний моніторинг якості води в Десні в межах Вишгородського та Броварського районів.
-
У річці Десна під Києвом виявили отруйну речовину, яка, ймовірно, стікає по течії від російського кордону. Мешканцям Броварської, Вишгородської та Пірнівської тергромад заборонили купатися, переплавлятись та рибалити. Про це повідомив Вишгородський міський голова Момот, однак згодом видалив свій допис. Суспільне намагається уточнити інформацію. Напередодні у Держагентстві меліорації та рибного господарства повідомили, що у річці Сейм, яка впадає в Десну, на Чернігівщині та Сумщині виявили зокрема надмірну кількість амонію, внаслідок чого масово гине риба. За їхньою інформацією, російські військові з 14 серпня почали масштабне забруднення води. Ймовірно, вони скидали у Сейм відходи невідомих речовин.