(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
по-перше трохи тихіше. моя свекруха йде спати раніше ніж ми, а у мене наприклад офіс в одному з бедрумів. плюс вітальня поруч, то телік чутно. а по-друге світло, у нас спальні навпроти, коли гості приїздять, то мій офіс в спальню пересувається, і їй світло заважає
-
наче як в перший раз вже ж був геймер гейт і тд до речі перший скандал зі світ бейбі інк був коли якийсь рандомний чел дізнався про них і створив групу у стімі "Sweet baby inc Detected" де просто маркував ігри у розробці яких вони були помічені. Так ось вони це побачили і ці "добрі" фанати інклюзивності (співробітники) почали деанонити його, писати щоб він і його сім"я сдохла. Ну це визвало зворотній ефект і у цю групу додалось 50к людей умовно.
-
всі - прекрасні. але псувати репутацію ігор через те, що їх "прекрасність" не хочуть включати в серйозну гру - позорисько все це нагадує БЛМ, який зайшов занадто далеко
-
Я не зовсім мабуть розумію. Коли покупаєш новобудову в Україні (принаймні в Харкові в мене такий досвід) там пусто. Нічого нема ж. Все сам робиш. Що там може бути не так? Стіни? Які вікна в договорах заздалегідь прописуєш і можеш навіть обрати варіанти...
-
Так був же скандал перед виходом. Китайці відмовились користуватися послугами Світ Бейбі Інк(компанія яка допомагає додати інклюзивносі у вашу гру і все). Бо по перше це не треба китайцям по друге вони попросили 7 мільйонів за це. Так світ бейбі інк почали топити гру через зв"язку з геймжурналістами. І там ігн багато лайна лив на гру. там ще було багато мемних ситуацій , наприклад головна жінка в цьому світ бейбі інк, на ефірі сказала що готова побитись з будь яким її хейтером жінкою - їй написали жінки які професійно в мма приймають участь, і вона всіх заблочила, а потім написала що ніхто не наважився їй написати. ну і виглядають вони всі як оте одоробло на фото
-
В рази. Можна і за 1500 найти у Лондоні. Тут знову ж таки як порівнювати. Ми жили в прикольно у районі, 1400 фітів 2 кімнати - апартаменти. А нам достатньо і 1 бедруми + ден, нехай десь 600 фітів і ціна буде +- така ж сама в Торонто як за цю велику в Лондоні
-
В момент оплати підтягує, підтверджую
-
Катався в Україні на Чері, кайфував, всередині було краще ніж в спортінге чи кашкай, нажаль через війну не перевірив її надійність, лише 20к накатав 😔