(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
та це дно, жопа горить
-
А ніхто не працював за Європейськими контрактами і при цьому платячи податки в Канаді? Як це правильно задекларувати?
-
В Україні в мене дуже багатий досвід ремонтів. В нас в рази краще роблять. Плюс у нас не будують з дсп і дерева. Піноблок і цегла. Стіни та підлога ж машинкою заливаються і шпатлюються, а не в ручну. Звідси все рівно. Це якщо ми не про стару забудову говоримо. А якщо з дерева, та ще за 2 місяця то потім його ж веде і потім дивишся а все як яблучко
-
@v014nd ^^^
-
ще дуже здивувало, що у них немає креслень. питаю "де прокладені труби?" - кажуть а хз, ми будинок збираємо, і вже на місці прокладаємо де буде зручно, бо туди-сюди трохи все може бути зміщено :) тому пиляли стіни і шукали ті труби 🤣
-
от би класно було якби не треба було наосліп бездумно робити а хтось вже винайшов технології будивництва до 2024 року. oh wait….
-
Ми в Оквілі будинок знімаємо, з проблем - з вікон взимку тягне. Викликали майстрів за рахунок лендлорда, щось вони там робили, але особливо не допомогло. Так що з вікнами дійсно тут якась загальна проблема. А підлога наче всюди більш менш, єдине що дивує - в бедрумах нема порожків під дверима, то купляли на амазоні таку ленту спеціальну приліпити прикрити це
-
На мою думку, ті навички ніяк не пов'язані з "вдаванням", і корисні не тільки менеджерам маю схожі проблеми, насправді, і мені дуже сподобалась книга "never split the difference", де є приклади переговорів з терористами, і щоб досягти в них успіху там в тому числі використоаувались навички з списку вище, але це не означало, що хтось вдавав емпатію, а якраз використовував її для досягнення цілей для того, щоб підкреслити , що то не "співчуття" чи щось таке, автор придумав термін "стратегічна емпатія" )
-
про рукодупість - у мене взимку труби замерзли на кухні :) але будинок на гарантії, Тому прийшли люди (3 різні бригади в різні дні), знімали шафки, пиляли гіпсокартон, міняли труби, прокладали по іншому, і збирали все в зворотньому порядку). все по гарантії безкоштовно, але створили трохи дискомфорту. їм це коштувало купу грошей, зато навчаться на своїх помилках
-
в мене товариш в кондо заїхав в оквілі, новеньке ще ніхто не жив, і каунтертоп на кухні на два місця, так з одної сторони підлога така шо як би не ставив стільчик то він шатається))
-
ну тоді дивно. треба гуглити відгуки на забудовників перед покупкою. сусідні будинки можуть бути від різних, і якість буде відрізнятись. дізнайтесь хто той будував, і не ходіть до них
-
хоча я і не фанат каркасників, все одно зараз будуть норм (звісно про кондо розмова не йде, страшно на 4-5 поверхові дерев'яні будинки дивитися)
-
придумав логотип
-
я живу в районі, що будується буквально прямо зараз (навпроти мене не було будинків пів року тому, а зараз живуть люди). і я живу в новому будинку - все ок. нема дірок з палець між вікнами, немає протягів. опалення газове, але і електрика зовсім не дешева все одно