(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Онтаріо? Я нею користувався в Квебеці, там в них дуже добре репутація, але коли подзвонив до них, то виявилося що тут в Онтаріо вони запартнерилися чи то викупили Certas direct , документи приходили від тої фірми і коли я почитав відгуки, то був в шоці. На всяк випадок пишу, якщо ви не звертали уваги
-
Знижуємо вдвічі тариф на міжнародні перекази в Приват24 з 15 серпня 2024 до 15 лютого 2025 з валютних карток ПриватБанку на картки всього світу newpromos.privatbank.ua/znyzhuyemo_vdvichi_taryf_na_p2p_v_Pryvat24 Ps хтось знаходив канадські картки, на які можна такий переказ прийняти?
-
Ну дивися, це працює трохи по іншому. Держава живе з податків. Їй треба когось стригти. Якщо баранчк зламає ніжку то стригти його буде складно. Він не піде на роботу, не заробить гроші. А якщо випиляєтсья із життя то стане на одного працездатного баранчика менше. Тому так - вигідно щоб всі баранчики були живі і здорові.
-
Ціни так швидко міняються що я не в курсі зараз, на сайті кожної з них можна самому покалькулювати, а також можна звернутися до іншуренс брокера який бачить всі ціни в зробить вам найкращу (але за це ви маєте йому заплатити) так що дешевше але довше може бути шукати самому. Я особисто користуюсь дежардан