(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Форму заполнить
-
а какая помощь по провинциалке надо? employment letter только?
-
День такий. Ранок насичений, офф світло, очікування світла (нема досі), читання інтернету, бо робити без світла не сильно виходить) Що мене вкурвило: коментарі наріда. Або русня запустила ботофарм на повну, або ми живемо в одній країні з великою кількістю невиліковних ідіотів. Хоча, здається, обидва варіанта мають право на життя. Так хочеться підійти і в здивоване єбало крикнути: «РУСНЯ ВИННА, а не дтек, омешка». А пісня, вона завжди в тему
-
Если верить телеграмму - да
-
Вечірня цікавинка. Думаю це нікого не здивує blog.thc.org/keep-pavel-durov-locked-up Якщо коротко: ТГ зберігає все шо ми тут пишемо, навіть у секретних чатах які нібито видаляють повідомленні, також нібито існую не задокументований api по якому можна вивантажити будь який груповий чат не маючи до нього доступу.
-
Подскажите есть ли список компаний или кто-то знает какие компании помогает с провинциалкой для PR в Онтарио? Начал думать как получить PR, по экспресс не наберу достаточно поинтов, по провинциалке ibm не помогает.
-
Real Canadian Superstore Liquor 💯
-
Я використовую CASH.TO в незареєстрованому рахунку, суто для того щоб тимчасово припаркувати гроші на кілька тижнів перед тим, як сплатити кредитку. Або деколи тримаю трохи в TFSA, очікуючи зниження цін на акції, які планую придбати пізніше. Для довгострокових інвестицій краще тримати гроші в акціях або ETF. CASH.TO або GIC не має бути вашими головними investment vehicles. Це скаміна.