(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
-
Вітаю, зараз дивлюсь недорогі SUV своїй мамі в Northern BC, знайшов 2012 Toyota rav4 із пробігом 183.5 тис км від ділершип за 12к. Наскільки знаю, що рав4 в цілому тут люблять за їх відносну надійність та меншу price depreciation, але чи є щось особливе саме в цьому році випуску, або щось, на що варто звернути увагу, окрім стандартної історії, корозій, фарбування, підвіски і т.п.? Заздалегідь дякую)
-
у мене не контракт, а фул-тайм, написано так Working hours: 40 (forty) hours per week. Start and end time determined by the Project Manager of the current project. але це тому що контора з українськими корнями і проекти постійно інтернаціональні/інтеррегіональні. замовник в Торонто, то працюємо 9-18 est, що означає що парочка девів в тімі з БС та Калгарі починають працювати в 6 та 7 ранку відповідно. але вони були попереджені і погодились на це з самого початку. а ще один дев в Латвії, то він десь до 12 est працює, починає я не знаю о котрій, але ймовірно враховує це
-
Диявол в деталях: мене один раз спитали не «коли зручно», а «коли можеш». Я-то «можу» і в 6 ранку, але буду зла як собака 😡😝😝😝 Ну кров здавати я ж якось на 7 ранку їздила? Але там мене в 7 ранку не питали складних питань типу «що ви думаєте про оцю архітектуру», там спитали імʼя-адресу та й все. І навіть коли я в сапорті по ночах працювала там зазвичай питали щось нескладне типу «а чого у мене інету нема» а ти кажеш «та ви не заплатили, а сьогодні перше число» і сидиш далі чілиш
-
+++ пішов нахуй йобаний латиноамериканський голова старих педофілів
-
дякую! буду значить в офіс до них їхати)