(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
у мене не контракт, а фул-тайм, написано так Working hours: 40 (forty) hours per week. Start and end time determined by the Project Manager of the current project. але це тому що контора з українськими корнями і проекти постійно інтернаціональні/інтеррегіональні. замовник в Торонто, то працюємо 9-18 est, що означає що парочка девів в тімі з БС та Калгарі починають працювати в 6 та 7 ранку відповідно. але вони були попереджені і погодились на це з самого початку. а ще один дев в Латвії, то він десь до 12 est працює, починає я не знаю о котрій, але ймовірно враховує це
-
Диявол в деталях: мене один раз спитали не «коли зручно», а «коли можеш». Я-то «можу» і в 6 ранку, але буду зла як собака 😡😝😝😝 Ну кров здавати я ж якось на 7 ранку їздила? Але там мене в 7 ранку не питали складних питань типу «що ви думаєте про оцю архітектуру», там спитали імʼя-адресу та й все. І навіть коли я в сапорті по ночах працювала там зазвичай питали щось нескладне типу «а чого у мене інету нема» а ти кажеш «та ви не заплатили, а сьогодні перше число» і сидиш далі чілиш
-
+++ пішов нахуй йобаний латиноамериканський голова старих педофілів
-
дякую! буду значить в офіс до них їхати)
-
а ви в офісі чи онлайн брали? якось український досвід зараховували?
-
ні, самісінький ДТ. поки що вказував свіжий G license 0 місяців стажу, на двох водіїв, на нове авто. в тих саме кооператорс на сайті
-
Ми переїхали з Вінніпегу у Лондон, у Вінніпегу рік прожили.Також були квоти 500-800 баксів, найдешевшу знайшов - 325
-
770757 (!)
-
а скільки вийшла страховка на авто і де брали? бо я зараз іноді і по 800 (так, вісімсот на місяць) квоти бачу