(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Гоу в аймесадж?
-
в мене флешбек: чат українців-айтішників в Португалії був якраз в діскорді а потім перенесли в телеграм, буде іронічно якщо цей чат з тг перейде в діскорд, рефакторинг заради рефакторингу )
-
Щось типу такого
-
canadairon.com/
-
я її дістав умовно безкоштовно
-
І дорогуща
-
Перше ясно, а друга штука цікава канеш
-
weld-ready.com/products/crossfire-invercut-105hd-plasma-cutter
-
www.homedepot.com/p/Evolution-Power-Tools-7-Amp-Multi-Material-Reciprocating-Saw-with-4-Blades-R230RCP/314981839?g_store=&source=shoppingads&locale=en-US&pla&mtc=SHOPPING-BF-CDP-GGL-D25P-025_009_PORTABLE_POWER-NA-Multi-NA-PMAX-NA-NA-NA-NA-NBR-NA-NA-NA-PortPower_EXISTING_BHU24&cm_mmc=SHOPPING-BF-CDP-GGL-D25P-025_009_PORTABLE_POWER-NA-Multi-NA-PMAX-NA-NA-NA-NA-NBR-NA-NA-NA-PortPower_EXISTING_BHU24-71700000113152329--&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwiaa2BhAiEiwAQBgyHgFpm86T36wfr1YEPICp9uhnQKtZWBdcfduhLPVuc-ZpI23ab1-U4RoCDF8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Не знаю як виглядають ні одне ні друге))
-
Болгарка таке б не порізала, стойки я сабельною пилкою розрізав а решту плазмою
-
Тільки хотів скзаати скільки ж цк кругів на балгарці пішло на таке
-
як. би не плазмовий різак то я б задовбався все те різати
-
Єбааа, шредінг
-
складніше коли у вас ціла машина і немає документів на неї. тоді треба робити ось таке:
-
ні, таке мать безплатно приймати. це ж ресайкл типу
-
Це я їм ще й заплатити маю?
-
У вас мають бути якісь дамп центри де приймають на переробку і там мають брати метал. Або подзвонити в котору яка приймає тачки на метал
-
Задам смішне питання - а кули можна викинути крило від тачки?
-
‼️Військовий парад на День Незалежності, 2001 рік Ще не розпродана військова техніка їде по Хрещатику❤️🩹 Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
23 Jan 2023, 01:02
561768/644103
25 minutes ago