(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
сорі, не втримався )
-
На кордоні все сильно простіше якось виходит. У мене друг прилетів у березні та їм заздалегіть зробили ОВП. Але він дав новий паспорт (бо старий був до квітня) і офіцер просто переробив на місці. Потім за пару тижнів тут зробив нову візу на 9 років (на рік меньше чим кінець паспорту)
-
Це я
-
Так, повинні дати. Але у меня знання на кінець березня 2024. Воркер візи почали пізніше клеїти і на меньший термін (не до кінця паспорту), але це не мало значення для видачи ОВП. подробиці тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
#вакансія Є ще трішки прогресу в нашому додатку для вивчення мов, але на своїх хлібах продовжувати розвиток стає важко. Маю вже 450+ бажаючих в листі очікування. В жовтні запускаю краудфандінг на кікстартері. Хочу нормальну розробку додатку: найм норм. дизайнера, програміста, все як треба. 👀 Шукаю асистента дижджитал маркетингу для роботи парт-тайм протягом 4-х місяців. 🗓 Завдання різні, їх багато, напр., планувати та вести соцмережі, взаємодіяти з людьми на редіті, фб, з інфлуенсерами, збирати різну інфу. 🏆 Умови: на волонтерських засадах. Планую якісь заохочувальні подарунки типу картки Amazon на $50 щоб хоч якось винагородити. Розумію що це смішно, але поки так. З плином часу, в залежності від вкладу, KPI і після успіху кампанії, сподіваюся компенсувати час за ринковими цінами + премія-подяка 👉 Якщо є резюме, надсилайте мені @banduran. Немає досвіду, а є час і хочеться? Пишіть. Я зможу багато чому навчити. Знаєте когось кому цікаво - розкажіть їм. Буду вдячний і за відгук про цей пост. Можливо він невнятний і щось треба переписати
-
104918, ехх номер був
-
Discord is fine Ish
-
Вітаю. Підскажіть будь-ласка по якій програмі легше та швидше можно податися на PR айтішнику в Канаді? Хочаб топ 3 програми і регіони. Дякую 🙏
-
Дякую, гляну що там є