(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Если не надо возить огромные предметы то управляемость и расход топлива в ней лучше. Многим только это и нужно, но они себе в этом не признаются
-
Про Хонду смотрел много видео. Всем кто садится на них с полноразмерных пикапов всем нравится. Называют недооценым авто
-
Можна звісно обурюватися як так, але факти залишаються фактами: 1. Нісан і джип гладіатор найгірше продавані пікапи в своїх класах. 2. Всіляке лайно типу хонд навіть не потрапило в список. 3. Тойоті ще срати і срати до панування на ринку. 4. GM лідер серед пікапів по сукупній кількості. 5. Трійка лідерів за амер пікапами
-
Та я вже брала і секонд, і третє 😃 уже і обрала. Але тут випадково потрапила на нижче рейндж і воно не дає спокою 😅 оскільки страховка наша ортодонта не покриває
-
Якщо в мене є Marriage certificate перекладений, апостильований і завірений нотаріусом в Україні, він тут підійде? Не впевнений бо остання сторінка (абзац) де завірено і підшито нотаріусом не має перекладу, але для EE ж потрібен лише переклад самого сертифікату, апостиль, засвідчення і тд не потрібно. Чи можна "доперекласти" лише цю останню сторінку де засвідчення? Чи краще сам сертифікат окремо перекласти без апостилю і тд?
-
www.instagram.com/p/C_DabYtt7DN/?igsh=MTZvdGVlYTB6dzQ1Yg==
-
Ага)
-
не пов а ріл: - Дратуті, ми вас найняли на позицію дирижера, ви можете зробити щоб цей оркестр зіграв на наступному виступі симфонію Баха. Ну ви ж спеціаліст! - Так точно, от у мене ноти є, план розсадки є, вже десять оркестрів садив, давайте садити ваших музикантів. Де ваша головна скрипка? - Ось - Це пятирічний хлопчик з флейтою. А я питаю де головна скрипка? - Це син подруги маминого зятя, вибачте він у нас на позиції головної скрипки - Хм. Добре. Де контрабас? - Ось - Покажіть, як ви граєте свою частину? (грає, але дуже повільно, в 2 рази повільніше такту) - Це 1/2 а треба в такт 1/4 - Ви якийсь нетолерантний, у людини просто свій темп! - Добре, а це хто? - Це новенький - Добрий день, як вам тут? Подобається? - Знаєте, я от послухав і вважаю що отут Бах був неправий, пропоную замінити отут рояль на саксофон, буде більш сучасно, вже ніхто на роялях не грає. Я от написав свій варіант і я вважаю ми маємо замінити другу частину симфоніі на мій варіант