(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
не пов а ріл: - Дратуті, ми вас найняли на позицію дирижера, ви можете зробити щоб цей оркестр зіграв на наступному виступі симфонію Баха. Ну ви ж спеціаліст! - Так точно, от у мене ноти є, план розсадки є, вже десять оркестрів садив, давайте садити ваших музикантів. Де ваша головна скрипка? - Ось - Це пятирічний хлопчик з флейтою. А я питаю де головна скрипка? - Це син подруги маминого зятя, вибачте він у нас на позиції головної скрипки - Хм. Добре. Де контрабас? - Ось - Покажіть, як ви граєте свою частину? (грає, але дуже повільно, в 2 рази повільніше такту) - Це 1/2 а треба в такт 1/4 - Ви якийсь нетолерантний, у людини просто свій темп! - Добре, а це хто? - Це новенький - Добрий день, як вам тут? Подобається? - Знаєте, я от послухав і вважаю що отут Бах був неправий, пропоную замінити отут рояль на саксофон, буде більш сучасно, вже ніхто на роялях не грає. Я от написав свій варіант і я вважаю ми маємо замінити другу частину симфоніі на мій варіант
-
💬 В Координаційному штабі зазначили, що всі врятовані під час 55-го обміну полоненими – це військовослужбовці-строковики, зокрема і ті, які потрапили у російський полон в перші місяці повномасштабного російського вторгнення у 2022 році Серед визволених – 9 незаконно засуджених оборонців, військові моряки та 3 прикордонники, а також 82 оборонці Маріуполя (з них пів сотні боронили "Азовсталь"). Також додому повертаються шестеро нацгвардійців з гарнізону охорони Чорнобильської атомної станції, військовослужбовці, які боронили Київську, Донецьку області, Херсонщину та Луганщину 📷 Офіс президента ℹ️ підписатися
-
#вакансія Toronto (Hybrid) PM for ref 1) AWS Cloud Engineer, Vice President & 2) Cloud Engineer, AVP - responsible to drive design and implementation of best in class AWS infrastructure to support State Street’s security, governance, and workload requirements. 3) Cloud Developer, Officer - As a cloud developer, you will deploy solutions in the public cloud (e.g., AWS) using configuration provisioning and management tools (e.g., AWS CloudFormation, Python APIs). You are required to design configuration templates that are used to provision infrastructure components (i.e. Macie, EC2, RDS, EMR etc.) in a scalable manner.
-
Ціна брекетів теж залежить від обсягу і тривалості. Я шукала де мені тут мої дообслуговувати. В кількох клініках сказали «роботи на 1-1,5 роки, 6к, але ваші знімаєм, ставим наші» 😂 Бо навіть не було у них інструменту яким мої «не залізки» підтягувати. Long story short знайшла де на моїх, вже рідних, закінчили те все неподобство, за 2,5 к. Якщо ситуація дозволяє invisalign, то краще їх.
-
Це ж depends. У нас тільки з інвізілайнами досвід, і там вартість залежить від тривалості лікування, бо треба більше зробити їх. Тому, хоча з одного боку твоя ціна не здається занадто високою, з іншого це дуууже субʼєктивно, і я б взяла у випадку сумнівів second opinion
-
Тебя просто зелень подкупила уже
-
де саме? може це тому що дощ
-
Я просто нещодавно почувала в іншій клініці рейндж 5-7.5 і офігіла
-
Ну то наче звичайна ціна, я рахувалась у двох клініках - одна 9 к, інша 10 к
-
Народ, а скільки ви на брекети витрачали тут? З нуля для дорослого. Мені поставлять за 9к, але вагаюсь, чи то може дофіга Ванкувер ерія
-
Я от думаю, що по ідеї на неї гарантія має бути 3 роки від виробника, цікаво чи можна на щось розраховувати, якщо у мене чека нема, лише коробка. На юс сайті пишуть, що в такому разі гарантія починає рахуватись з дати виробництва, а не продажу, але все одно її купували навесні 2023, тому має вистачати часу... Треба буде спробувати їм зателефонувати і дізнатися деталі в понеділок