(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це ж depends. У нас тільки з інвізілайнами досвід, і там вартість залежить від тривалості лікування, бо треба більше зробити їх. Тому, хоча з одного боку твоя ціна не здається занадто високою, з іншого це дуууже субʼєктивно, і я б взяла у випадку сумнівів second opinion
-
Тебя просто зелень подкупила уже
-
де саме? може це тому що дощ
-
Я просто нещодавно почувала в іншій клініці рейндж 5-7.5 і офігіла
-
Ну то наче звичайна ціна, я рахувалась у двох клініках - одна 9 к, інша 10 к
-
Народ, а скільки ви на брекети витрачали тут? З нуля для дорослого. Мені поставлять за 9к, але вагаюсь, чи то може дофіга Ванкувер ерія
-
Я от думаю, що по ідеї на неї гарантія має бути 3 роки від виробника, цікаво чи можна на щось розраховувати, якщо у мене чека нема, лише коробка. На юс сайті пишуть, що в такому разі гарантія починає рахуватись з дати виробництва, а не продажу, але все одно її купували навесні 2023, тому має вистачати часу... Треба буде спробувати їм зателефонувати і дізнатися деталі в понеділок
-
може ще вінда якесь оновлення підтягнула непомітно
-
Теж про блок живлення думаю, але у мене стоїть потужніший рази в 3, ніж потрібно, наскільки я пам'ятаю. + Я не юзав комп тижні 3, а до цього все було чудово. Та і відяха під час навантаження працює хвилин 5 на всю силу, а тільки потім вилітає. Якщо блок не тягне, то по ідеї мав би одразу вилітати. А тут комп продовжує працювати, тільки монік перестає отримувати сигнал. Навіть на відясі вентилятори продовжують крутитись
-
От друге посилання - це де я живу, класний район