(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Теж про блок живлення думаю, але у мене стоїть потужніший рази в 3, ніж потрібно, наскільки я пам'ятаю. + Я не юзав комп тижні 3, а до цього все було чудово. Та і відяха під час навантаження працює хвилин 5 на всю силу, а тільки потім вилітає. Якщо блок не тягне, то по ідеї мав би одразу вилітати. А тут комп продовжує працювати, тільки монік перестає отримувати сигнал. Навіть на відясі вентилятори продовжують крутитись
-
От друге посилання - це де я живу, класний район
-
літо в Канаді офіційно з 20-22 червня по 20-22 вересня. nrc.canada.ca/en/certifications-evaluations-standards/canadas-official-time/3-when-do-seasons-start
-
- Живу в цьому будинку, все кльово і новий будинок, класний вид з вікна, парк поряд. Але гучновато від залізної дороги під вікнами: www.facebook.com/share/bWvtPjZJzuNBjfR7/?mibextid=79PoIi - ось також непогано виглядає, і там район класний, місцевий «центр життя » з кафехами магазинами. Але поряд скайтрейн і до заливу ногами легко дійти www.facebook.com/share/KV4nsiDybrubmDJ7/?mibextid=79PoIi
-
-
Попередній місяць хороший був, це правда
-
Половина днів до 20 градусів температура не підіймалась
-
Перший місяць літа дощі були
-
Це добре, якщо ігри які там є подобаються. Я кожен раз, коли дивлюся на списки ігор для ps5, то розумію, що грати буду може у 3.5 гри і все. З іксбоксом теж саме
-
це якийсь новий скам для айтішників?) чи клікбейтна реклама звичайного фінансового консультанта?