(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та я в дитинстві скутера слухав та продіджи )))
-
Аа понял
-
Я взагалі ці групи не знаю, я і з металікі лише мастер оф папетс альбом чув (та дуже люблю) і все )))) але як таке пропустити
-
друзі, а хто знає в чому може бути проблема, що відяха рх 6650 ні з того ні з сього почала відключатись повністю під час навантажень? Комп стояв тижні 3, взагалі не вмикав. Зараз включив, десь годинку оновлював пубг, запустив - все ок. 1 матч зіграв, другий почав і картка відключилась під час гри. Перезагрузив комп, налаштування всі злетіли у вінді - відяза в девайсах задізейдлена взагалі - злетів драйвер. Вибрав вручу. Стало норм. Завантажив новий драйвер, наче все добре. Запустив знову пабг, через девілька хвилин знову відяха відлетіла. Перезавантажив комп, знову вибрав драйвер вручну, наче все ок. Скачав фурмарк - два рази прогнав бенчмарк на повному навантаженні - норм. Запускаю втретє - виліт. Не можу зрозуміти проблему. Наче не гріється, нічого особливого не відбувається. Пілся завантаження не одразу взагалі зараз працює - треба дістати шдмі кабель і знову всунути. З якогось разу загрузився... Ну можу збагнути в чому прикол
-
На 6 Пантера та Мамонт. У нас же сектор, з сидінням. Плюс я з дружиною та дитиною 🤩
-
паспорт экспайрится когда он экспайрится У тебя в паспорте есть Паспорт с вп никак не связаны на сколько я знаю
-
шо?
-
Ти на 6 йдеш чи пізніше? Ба там спочатку наче пантера чи щось
-
ці райони якраз ідеальні для сімей з дітьми. от вільним до 35 я б не радив.
-
Ну як як Звісно всі чемпіони по UT живуть в Мексиці, а чемпіонам по q1-2 зносить башту Та ніяк, просто до речі) і про зносить башту теж правда, знаю одного (