(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Шукаю роботу UX Дизайнером.
-
Брат за брата
-
Йоу. Ото зустріч! Який сектор? Чи фан-зона?
-
Та я так і не пам'ятаю які відгуки. А тепер не можу знайти цей лістинг.
-
О я теж завтра йду :)
-
M-m-m-monster Kill !!
-
Думаю тут є люди з ігрової індустрії, або хто полюбляє грати, то ті в в курсі, але раптом хто не знав на платформі Steam зараз проходить фестиваль Українських ігор, де можна подивитися в трансляціях ігри які скоро будуть випущені, пограти в безкоштовні Демо ігр. Там є 3 наших гри (від Українських розробників яким ми допомагаєм випустити ігри) - ми інді паблішери Two Cakes Studio: 1st person shooter - Delusion out of Space store.steampowered.com/.../Delusion_Out_of_Space/ Покрокова стратегія - Fight Life store.steampowered.com/.../Fight_Life_Vanguard/ Екшн РПГ - Hunt and Fight store.steampowered.com/app/2882830/Hunt_and_Fight/ + багато ігор друзів по індустрії, які заслуговують уваги Вішліст гри завжди мінімальна гарна річ, яка може підтримати команди Лінк на Ukrainian Game Festival 2024 store.steampowered.com/sale/ukrainiangames2024
-
(Калгарі, якщо що)
-
в CIBC я ще не бачив жодного відділення банку, де немає видачі USD
-
А, так, доречі - я нарешті зробив те що не змогли ні касири, ні менеджери TD банку - знайшов вичерпний перелік банкоматів що видають кеш USD з адресами по всій Канаді: td.intelliresponse.com/index.jsp?requestType=NormalRequest&source=2&id=549&uuid=e80b383f-3a1b-11ec-8f0a-7d27f01bcc61&question=Do+you+have+Green+Machine+ATMs+that+dispense+U.S.+cash+in+Canada