(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
censor.net/ua/news/3505813/rymskyyi_statu_rada_pidtrymala_ratyfikatsiyu
-
Мені казали що ненавидять їх, різні канадці є, не всі ліберальні
-
Корінні народи між собою теж воювали і один одного вбивали
-
араби і євреї все життя ненавидять один одного і знищують і це теж дуже старі та зрілі нації
-
он італійці та фіни не сильно то і рефлексують і почувають себе винними за те що по суті певний час воювали на стороні гітлера при цьому назвати їх "не зрілими" язик не повертається
-
ну приклад з німцями спірний, оскільки це відчуття провини їм по суті нав"язали через програш у війні при чому настільки сильно що всі зараз бачать що німці бояться піскнути в бік чурок
-
А це до чого? То була внутрішня справа корінних народів) як в Україні, наші внутрішні розбіжності - не привід нас вбивати (причому всіх)
-
Чи не ти тут топила за суд здается іспаніі проти сексу циган з неповнолітньою?))))
-
www.youtube.com/watch?v=5URefVYaJrA нормальне таке уявлення у вестернів буде про Київ
-
Ні, ніякої допомоги з дозволом на роботу/релокацією/візою/ПР немає
-
а релокують по L1?
-
а надовго? зазвичай платять там де основне місце проживання
-
податки будете платити в тій країні резидентом якої ви будете
-
якщо ви їдете з Канади назавжди - вам треба буде відкрити «фопа» в тій країні де вибудете і зробити новий контракт
-
А сколько так до сих пор думают?
-
коли вибирав вживану машину якось не бачив жодної без них
-
камера + парктронік хіба не завжди по дефолту йдуть?
-
Какие зрелые нации? Это кто? Покажите мне эту рефлексию. Вы верите во всю эту ерунду?
-
замість туарега в Канаді VW Atlas
-
ну і якби не колонізаторство я думаю що в канаді як і в сша були б зараз середні віки
23 Jan 2023, 01:02
less than a minute ago