(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Візуально атлас нагадує надутий Тігуан, якось не віриться що він "місцевий Туарег", але я в ньому не сидів канєшн
-
Тому задовольняю себе орендними авто
-
ну имхо это и логично
-
Дружина сказала, поки не зробив ПР, що б про нову автівку і не думав
-
у сусіда форд ф-150, інколи буває думаю що пікап це непогано )))
-
Вони вмирали від хвороб
-
Сх5 така собі імхо, 50,70,90 виглядають на фото прикольно, може колись тест драйв візьму
-
А корінних і не вбивали всіх
-
ну "замість" це я в тому плані що "якщо хочеш vw але більше ніж тігуан", а по суті так, це інша машина ніж туарег
-
Петушки
-
Я пока жду нового дизайна для Honda Passport, но мне и текущий нравится. Да и ненастоящийпикап риджлайн выглядит интересным.
-
Я порівнюю розміри автівок тут 1. Tiguan Allspace vs Touareg 2023 www.carsized.com/en/cars/compare/volkswagen-tiguan-2020-suv-allspace-vs-volkswagen-touareg-2023-suv/ 2. Atlas Cross Sport vs Touareg 2023 www.carsized.com/en/cars/compare/volkswagen-atlas-cross-sport-2020-suv-vs-volkswagen-touareg-2023-suv/
-
Розміри не головне імхо, якість матеріалів, дизайн, силові агрегати
-
Мені здається, що це також одна з причин задушеного двигуна. На тих самих об'ємах європейські Тігуани бадьоріші.
-
Типу люди не схочуть платити 1к в міс за Туарег якщо за 1100 можна ку7 взяти (умовно)
-
Я думаю вони вирішили що Туарег не потрібен на канадському ринку бо є q7, каєн
-
Теж саме. Тиша.
-
Чуєте хлопці, а хто бажає по ночі поспамити ендпоінт скамерів?:)
-
Як людина що літає 10-20 разів на рік я не можу підтвердити це
-
Ти що в алькатрасі працюєшь охоронцем. За будь який прикол - карцер або розстріл? )
23 Jan 2023, 01:02
562647/642329
about a minute ago