(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Житло знайти взагалі не проблема. На будь який смак. Трохи дешевше, трохи дорожче, в різних локаціях, навіть можна торгуватись Але ми шукаємо щось трохи специфічне, що б максимально задовільнити власні якісь потреби. Домовленості є, але вже документи з вівторка будемо підписувати, нажаль
-
На чорно помаранчевому ютубі?)))
-
Только это... Он вышел в 96м. В 2003 был лишь фэйслифт...
-
Всі потрошки.
-
Які сайти спрацювали краще для пошуку?
-
Тут взагалі дивна штука, поки не даси історію про себе, ніхто не балакає
-
а в торонто не так?
-
з нами в Ванкувері теж не хотіли розмовляти як тільки прилетіли, я думав скрізь так в Канаді
-
Ні, в Торонто якось простіше. Спочатку дивишся, а потім вже документи, історія і тд
-
Здогадуєшся, чому?
-
Ну супер. Я згодна, що все це не проблема знайти, особливо якщо знаєш, що хочеш, і маєш гроші саме на це. Відео з чергами на перегляд якихось апаратів це хайп, але когось лякає. Рада, що ви норм (в принципі не сумнівалася)))
-
О, моїй мамі цю муть присилали від імені її контакта, якого зломали, вона ледве не попалася. Ми вчасно зреагували допомогти і не дати угнати акаунт. Горить в аду, скамери!😈
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, які питання ви задавали працедавцям на останніх етапах співбесід про можливу поміч подачі на ПР? Бо я так разумію не всі компанії розуміють як це робиться і просто можуть забити і піти до іншого кандидата вже з ПР.
-
В ВС начебто не потрібна така допомога
-
і от я хочу підготуватись на тему якщо буде оффер, то щоб це питання з мого боку пролунало.
-
Треба було бота написать щоб оновлював
-
Eventually, як всі суди пройдуть. Взагалі кожний кейс особливий, нещодавно знов ввели для лендлордів «покращення». Тут всі вже прошарені в цьому
-
мене питають про законну можливість працювати, і зазвичай я йду на наступний етап після відповіді про відкрийти ВП
-
Що ти маєш на увазі «сторі»
-
Ні, бо в Онтаріо складніше виселити. В БС точно можна, як кажуть на реддіті
23 Jan 2023, 01:02
562830/637247
about an hour ago