(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ні, бо в Онтаріо складніше виселити. В БС точно можна, як кажуть на реддіті
-
так, і потім вибирають. ну у нас просто взагалі не було історії
-
Найбільш драконівські закони для лендлордів. Тебе практично неможливо виселити🤷🏼♀️
-
зазвичай вони питають самі чи є пр і відмовляють... я питаю завжди і багато компаній кажуть, що цим не займаються і виключень робити не будуть
-
В сенсі їм на імейл історію кидаєш спочатку?
-
Круто! Вийшло прям нижче ринкової?
-
Першим повідомленням присилаєш свою історію, ну типу хто ти, звідки, що робиш і тд і тп
-
Першим повідомленням присилаєш свою історію, ну типу хто ти, звідки, що робиш і тд і тп
-
І це
-
А близькі родичі заселяються?
-
Так вони зазвичай беруть людей з пр і не хочуть возитись з людьми на вп. Питайте до офера щоб потім не було сюрпризів
-
А реновейшн?
-
Я на кожній квартирі торгувався. Можливо, я дуже гарний тенант, тому всі скидали ціни. Найбільшу зумів скинути у одного дядька 250$ на місяць) Але я хотів 350$ скинути)
-
Так. Всі квартири що розглядали, десь від -100$ Я би сказав, плюс мінус ринкова вартість. Все дуже різниться від того як виглядає квартира та що поруч
-
Health ще, цікаво що це значить
-
Але ми не вибрали Ванкувер. Ми дивились шикарні квартири, в чудових районах, але зараз ми туди не поїдемо. Може через рік, коли буде ПР візьмемо щось в мортгейдж, ху ноуз
-
А яке місто вибрали?
-
Так я ж дав посилання. Там всі деталі
-
А можете назвати компанію і деталі вакансії у приватні повідомлення?
-
Точно! Rumble
23 Jan 2023, 01:02
562849/634599
28 minutes ago