(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як не срачка, то болячка. Як не волинська різня, то блокування кордону.
-
А яку взагалі допомогу по ПР повинна / може надавати компанія окрім ЛМІА?
-
Я не впевнений, але іноді від компанії треба мінімальні дані які можуть бути не публічними, такими як кількість працівників, скільки грошей заробляють. Але я не впевнений. Мені здається що для провінційних програм може бути різна кількість таких питань.
-
Ситуація в альберті, що на провінційну програму треба документ від роботодавця, і багато роботодавців відмовляється давати його
-
Там обидві сторони стали в позу а не украінці такі сякі. Одразу ярлики вішаєте
-
Ці люди багато кого прийняли. Щонайменше дві родини, які ми влаштували через них, вже два роки живуть у будинках, які вони запропонували, і ніхто їх не жене. В одній родині ці погані канадці влаштували голову родини до себе на роботу формально та платять зарплатню, аби він міг вчитися
-
Зараз тобі будуть слати фото сімей
-
Я б ще лінки на соцмережі попросив
-
І 3хвилинну презентацію на пару слайдів а також кредитну історію і біографію
-
Знайомий казав що в Німеччині є компанія у якої ти маєш сам зробити бекграунд чек щоб потім з цим референсом подаватись на оренду житла (хз чи це насправді так)
-
Ну це нормально імхо, неадекватів ніхто не хоче селити, а як інакше дізнатись щось про людину
-
Сдалаб ему квартиру?
-
А що по обличчі зрозуміло що неадекват? Що саме можна побачити в фото щоб відмовити?
-
Мені наприклад не подобається коли в чоловіків лисина але якби я волонтерила і пропонувала житло то це не було б причиною відмови
-
Нормальне обличчя. Там про волонтерів було взагалі. Коли волонтериш то інше
-
@deatheros
-
Ну мені одна людина винна 100 доларів. Ще один чувак торчить пиво. А так до інших претензій не маю. Не знаю з яких я українців, не дуже люблю ділити
-
Та в целом всёравно, просто не понятно как отбирают людей тогда. По квалификации прохожу, мож АТС не прошел
-
Якщо вакансія є на сайті, значить ще не знайшли людину. Школа що прийшла відмова вам.
-
Дані про компанію. Є такі, що відмовляються їх давати
23 Jan 2023, 01:02
562906/637822
15 minutes ago