(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
До неї залишалось якихось 150+- років
-
По-перше, я не рекламую, а відповідала на питання, по-друге, для мене важлива позиція бізнесу, бо у нас є тут такі українці за походженням, що продають російські товари і хороводи на російських івентах водять. А є ще різні білоруси та ін, тут теж простіше орієнтуватися на позицію бізнесу, а не країни, де народився власник
-
Або 286, якщо ми саме про москоляндію (grand duchy)
-
Одна кровать чого тільки коштує
-
Ні. Тут тупі комплектації. Я от дивився мазду вживану і там партроніки йдуть майже із передтопової комплектації. В Україні були у базі. І ще деякі машини так само були без парктроніків, мені це дуже дивно, бо виглядає, що тут ніхто ними не користується чи шось типу того.
-
Загалом так, але лексус для мене дорога машина, особливо коли бачу, що за старі машину на ринку багато грошей хочуть. Мені подобаються їхні останні моделі через дизайн загалом. Я дивився nx до прикладу, то 20 року занадто дорого як на мене, а старішу машину не розглядав
-
Можете тут подивитись, кожен тиждень збираються
-
Привіт усім!!! Я перевіряю, чи комусь тут потрібна робота на повний або неповний робочий день. Доступно 40 доларів на годину, ми тренуємо!! Dm для отримання додаткової інформації