(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Порадьте будь-ласка перевірену стоматологію у North York
-
Правильно, для себе коханого😁 Ще певно і матрац - топчик😁
-
Одна кровать чого тільки коштує
-
А в бс є всякі там проукр мітинги?
-
А де можна фотки подивитися?
-
10 літній лексус з невеликим пробігом. Якщо треба тачка та не знати проблем років 2-5
-
www.instagram.com/ucadvocacygroup?igsh=cnc1emVreWd0MW1m вони зазвичай беруть участь/організовують мітинги в ванкувері
-
Я читав досить багато відгуків, що є купа проблем у цих нових машин із двигунами і коробками. Хз, що по надійності. Я б вже краще у сторону Вольво дивився)
-
Ні. Тут тупі комплектації. Я от дивився мазду вживану і там партроніки йдуть майже із передтопової комплектації. В Україні були у базі. І ще деякі машини так само були без парктроніків, мені це дуже дивно, бо виглядає, що тут ніхто ними не користується чи шось типу того.
-
Та и с большим пробегом тоже норм, главное что бы масло хоть раз меняли😄
-
Єдиного місця немає, бо організатори різні. Після кожного інвента викладають, якщо ти там був то точно знатимеш, де
-
Загалом так, але лексус для мене дорога машина, особливо коли бачу, що за старі машину на ринку багато грошей хочуть. Мені подобаються їхні останні моделі через дизайн загалом. Я дивився nx до прикладу, то 20 року занадто дорого як на мене, а старішу машину не розглядав
-
Можете тут подивитись, кожен тиждень збираються
-
Scam?
-
Привіт усім!!! Я перевіряю, чи комусь тут потрібна робота на повний або неповний робочий день. Доступно 40 доларів на годину, ми тренуємо!! Dm для отримання додаткової інформації
-
Вітаю, тільки зараз зі мною поділилися лінком на цей чат і дуже сподіваюся на підтримку українців для українського продукту 🚀 У нас залишилось пару годин до результатів на Product Hunt, і ми впевнено з самого початку тримаємо 1 позицію, але потрібно ще трохи підтримки 🤗 Якщо є можливість, підтримайте нас тут: www.producthunt.com/posts/amploo Заздалегідь перепрошую, якщо додала не в той топік чату, писала Віктору, але кожна хвилина важлива 😇
-
Підтримав
-
Насправді це не щось надзвичайне для стабільних політично та економічно країн. То ми голі-босі без спадку і приватної власності майже всю історію нашу, у нас таке майже неможливо.
-
там другі юзають ботів 😰
-
підтримав, чекаю на стоки
23 Jan 2023, 01:02
563077/634680
about a minute ago