(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
К чему бы это
-
Як і обіцяли велике перезавантаження уряду вже можна очікувати цього тижня. Більше 50% штатної чисельності КМУ зазнають змін. Завтра нас чекаю день звільнень, а післязавтра день призначень. Остаточний перелік буде визначений на засіданні фракції 4.09. Прохання слідкувати тільки за офіційними новинами.
-
Лейофи
-
Мій син вже третій рік в спліт( Це трешак просто
-
Чекаємо резюме Кулеби в каналі Кар'єра
-
Не вистачає вчителів просто
-
Гайз, чи є у Онтарійському топіку тестувальники? Хочу кілька запитань задати)
-
Для повышения эффективности борделя было решено переставить местами кровати
-
Гайз, чи є у Квебекському топіку тестувальники? Хочу кілька запитань задати)
-
Гайз, чи є у Манітобському топіку тестувальники?
-
З плюсів - якщо вчитель бачить що дитина тягне вищі завдання, то надає дитині завдання з класу вищого рівня. Так у нас було.
-
Урок 30 хвилин. 15 хвилин вчитель займається з однім рівнем (наприклад з 1 класом), і діти з 2го класу нічого особливо не роблять, а чекають. Потім навпаки. Тобто я не вважаю це повноцінним уроком
-
А які є недоліки в сплітах?
-
Дякую)
-
Бажаю вам, щоб змінилося на краще
-
Маю надію що переведуть його
-
Але це якщо спліт з класом вищого рівня. Зараз у нас навпаки і мені це не подобається @serhii_hv
-
Дякую!
-
🔃 Окей, памʼятаєте я робив ці малюнки коли планувалось повне перезавантаження Уряду. Зараз можемо оновити, але памʼятаємо що це все н НА ДАНИЙ МОМЕНТ. А значить як завжди все ще 100500 разів може змінитися. 🤌 У кого все добре і висока ймовірність зберегти посади: 1 Премʼєр Денис Шмигаль 2 Міністр КМУ Олег Немчинов 3 Віце по цифровізації Михайло Федоров 4 Міністр фінансів Сергій Марченко 5 Міноборони Рустем Умєров 6 МОЗ Віктор Ляшко 7 Міненерго Герман Галущенко (на жаль, поки) 8 МінСоц Оксана Жолнович 9 МВС Ігор Клименко 10 МінОсвіти Оксен Лісовий ❌ І так, хто може втратити посаду: 1 Міністр юстиції Денис Малюська 🔁 його портфель міністра приєднають до віце-премʼєра Ольги Стефанишиної. 2 Віце по реінтеграції Ірина Верещук 🔁 її портфель доєднають до нового міністра регіонів Олексія Кулеби. Він буде теж віце. 3 Ну і говорять, що дуже хитка ситуація у МЗС Дмитра Кулеби 🔁 замість хтось з ОП: Себіга, Жовква або Точицький (не вірю що відпустять з ОП) 4 Мінстратпром Олексій Камишин у ОП (не факт що замом, як писали. Може просто радником). Замість нього поки не має точного кандидата, найвірогідніші Боєв або Смєтанін 5 Зрозуміло що міністерство де поки в.о. Шкураков розділять на Мінрегіон і Мінінфра (там теж поки фінального кандидата немає, але Перцовський у лідерах). 6 На Мінагрополітики замість в.о. Тараса Висоцького призначать чинного голову ФДМУ Віталія Коваля 7 Замість Руслана Стрільця на Мінекології Світлана Гринчук, яка зам Міненерго ➕ Наступна категорія “з т.в.о. -> на Міністра”: 1 Теж саме Мінспорту Матвій Бідний 2 Мінветеранів Олександр Порхун 3 Мінкульт Ростислав Карандєєв, але не факт. Далеко не факт. 🆕По факту нові люди у Кабміні…. (Тут діючих замів не пишу- теж КМУ вже) 1 Віце по регіонам і реінтеграції Олексій Кулеба 2 Мінінфра Олександр Перцовський (а може і ні) 3 Мінагро Віталій Коваль 4 Ще кудись думають Микиту з Закарпаття, але поки не знаю куди і взагалі чи залишились плани Ну ось якось така собі заміна чи оновлення 🤷♂️ Завтра ще може щось змінитися, але в основному ось воно «велике перезавантаження»))))
-
Планую відкривати РЕСП в QuestTrade, якщо в когось є реф бонус (50+50) можу використати ваш код.
23 Jan 2023, 01:02
563147/635702
8 minutes ago