(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Рекомендую подивитись в сторону skills based resume. Там буде більше про transferable skills і менше про конкретні обов'язки на попепедніх роботах
-
Я, коли я не потрібна на мітингу але позвали, включаю mute і сижу пишу код
-
#Вакансія Є відкрита позиція на back end в Торонто zurl.to/2cKi
-
Ну ти ж можеш написати менеджеру щось типу в мене деліверблс горять і треба сконцентровано попрацювати, я на цьому мітосі реально потрібна чи я краще попрацюю на чимось корисним? Зазвичай працює, або форсить менеджера поясняти нащо він саме тебе заінвайтив.
-
Привіт усім!!! Я перевіряю, чи комусь тут потрібна робота на повний або неповний робочий день. Доступно 40 доларів на годину, ми тренуємо!! Dm для отримання додаткової інформації
-
всім привіт! підкажіть, а в консульстві вже можна податись на новий закордонний або ID-card? Резерв+ оновлений
-
Ескорт за 40 доларів, потужно 👏
-
@sdwvit
-
всім привіт! хтось має знайомого податкового консультанта? питання про канадську роботу, укр ФОП... дякую!
-
А тут є приватні школи? Дорого? Шось мене лякають ці історії про класи по 150 людей (нашій дитині 3 роки але наступного року в школу)
-
Коротка відповідь - приватних вистачає. 1000-2000$ на місяць
-
💼 Senior Project Manager 🏛️ at RockWallet 🌍 Canada Apply or send to a friend: cjl.ist/52fk2pet8
-
Не мій роботодавець наймає, але раптом комусь цікаво
-
Я теж працюю паралельно на мітингах, коли моя залученість не потрібна. Вже навчилася слухати в пів вуха і звертати увагу, якщо обговорюють щось мені важливе. Особливо коли СЕО збирає всю компанію і розмовляє годину. А те, що я хотіла почути, можна було в пару речень вкласти.
-
Люди по-різному реагують, нормально спитати про тему мітингу, мовчки не зʼявитися - погано, треба decline хоча б
-
Привіт всім. Шукаємо собі компанію на хайки та подорожі з Торонто в межах Онтаріо ;) Відгукніться кому може цікаво, можемо зібратись на хайк в цю неділю.
-
Чи дек придивляюся, в залежності від того, що там за мітинг
-
А рекординги не роблять, дек не скидають? Я таке слухаю потім на швидкості х2 в машині
-
Є трошки
-
І карти були гральні :)
23 Jan 2023, 01:02
563186/634449
33 minutes ago