(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
mysql, amazon documentdb (migrating to self hosted mongo now)
-
А... Шо? ) Про dast точно сказати не можу, sast та sca - mend ~1.9 mloc 29 services php/symfony, node/express, python/flask, go, bash, react in FE
-
я залип. інста бімба 💣 захотілось в Ванкувер 😅
-
кожні півроку чи шось таке якісь дуже старанні але не дуже розумні люди роблять аудит для підтримки soc2 type2 + iso whatever-the-fuck-number
-
Так це ж Сайбер Інтеректів, російська компанія, і що б вони там не казали - в них досі офіс у петербурзі
-
МінПУК чи МінПовУк?)
-
Та і взагалі ви бачили публіку в даунтауні торонто. В центрі вону такого немає (не бачив)
-
Доволі багато «чого так», адже не єдиним вандерлендом богаті. Дома новіші та більше аніж даунтаун, сабурбія для сімʼї, ближче до природи, транспорт з гейвеями та публічним транспортом… вандерленд та вонмілс…
-
Типу бомжів нема?
-
Ну там умовно хочаб близість до озера
-
МінРаспил
-
Все знижує, багато хто це місто взагалі не розглядає через контінгент специфічний і багато промки, як на мене
-
О, я б теж хотів. Але ці вихідні вже розписані, нажаль
-
Є місця де погуляти, не все так погано
-
Це так, але це не знижує ціну на аренду чи покупку
-
Ну це давно відомий факт що вархамер москалики пишуть.
-
Ветрища мозги выдувают 8 мес в году, с ноября по апрель... даже в шапке теплой некомфортно возле озера. Кроме лета и сентября октября
-
Ви колись по лейкшору гуляли? В бік даунтауна?
-
І шо толку? На півночі в ньому хоч поплавати можна, а в Торонто тільки поруч ходиш біля заводів
-
Як часто там міняються сусіди і куди вони діваються?
23 Jan 2023, 01:02
563484/644319
13 minutes ago