(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт! Шукаю роботу системним адміністратором, DevOps або технічну підтримку(linux). Маю майже 10 років досвіду роботи в хостингових компаніях, досвід у Hacking Dpt та гарне володіння англійською мовою. Дякую!
-
Всім привіт! Шукаю роботу системним адміністратором, DevOps або технічну підтримку(linux). Маю майже 10 років досвіду роботи в хостингових компаніях, досвід у Hacking Dpt та гарне володіння англійською мовою. Дякую!
-
А ми тут точно бойкотуємо ігри з російськими розробниками та або рос корінням ?
-
Якщо так, в когось є більш детальний список ігор які москалики робили чи роблять щоб обходити стороною і видалити з ПК якщо колись стояло
-
www.theguardian.com/science/article/2024/sep/05/common-food-dye-found-to-make-skin-and-muscle-temporarily-transparent
-
Вітання всім🌸 Мене звати Марія, я хочу запросити вас на безкоштовний майстер-клас з програмування для дітей та дорослих. У мене є такі напрямки: • Scratch • Minecraft • Roblox • Python • Digital Design • Unity Мета уроку полягає в тому, щоб продемонструвати, що вивчення цих навичок цікаве та доступне, і спрямувати час і енергію на корисне хобі, а не тільки на ігри ☺️💝 Чекаю вас на уроці, для запису надішліть мені "+" в дірект. Кількість місць обмежена)
-
Стім куратор, також в групі є обговорення зі списком ігор які поки що не були додані до куратора. steamcommunity.com/groups/niroosni
-
А де а гаверменті зп 50 на рік? Прибиральниця в сервіс онтаріо мабуть)))
-
Повертається пропорціонально доходу, якби у вас дозід був 50К/рік вернулася б половина
-
Домашні садки навіть не розглядала. Я не розумію як ця "супер жінка" сама все робить якісно і не ходить в туалет наприклад. Відповідь: ніяк
-
Отож. Хіба що нелегально працювати і репортити тільки 50К
-
Можливо то не є точна інфа що їм повертають стільки
-
О, дякую. А то мене налякало що 30+ дітей в класі. Вчора бачила на майданчику як домашній садок гуляв: 1 жіночка і 6-7 малюків. Вона НЕ займається їх розвитком, вона ледве встигає дивитися щоб вони не вбилися. Тобто це не розвиток дітей, це просто нагляд і то з трудом
-
ля там теж є до чехії нерівнодушні 😁
-
Писали що багатьом людям хто в Отаві в гааерменті працюють повертають половину витраченого на школи садки. На школи та різні секції взагалі нічого не повертають. Лише садки/ табори
-
А в Торонто кілька років тому померла дівчинка 3 рочки в домашньому садку через недбалість.... жахливо
-
В школі не 30 а 20. І тічер і асистент
-
Ну мене саме співвідношення лякає. Думаю як там в школі 30 дітей. Але якщо 3-4 тічера то може норм
-
В нашому садку завжди було 2 тічера на 10-12 дітей. Інколи навіть в групі 8 було. Та ще й камери усюди, якщо що
-
Ми в домашньому бо недомашнього не знайшли, але у неї 5 дітей і гуляють на бекьярді. Я не прям супер в захваті, але інших вариантів не було
23 Jan 2023, 01:02
563514/644954
34 minutes ago