(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А потім була проблема, як із 20 літрової каністри горілки налити у пляшку? Кожного дня назначався черговий, який за допомогою спеціальної гумової трубочки відсмоктував ту горілку як бензин із каністри і наливав у пляшку Черговому було добріше за інших
-
Красиво там було, ех
-
А, от ще пригадав як ми дивились фінал чемпіонату світу 1998 За дві години до початку в таборі зникло світло Ми взяли в сторожці _телевізор_ (жодних плазм тоді ще не було, бандура 61см діагональ, хз скільки важила) і подовжувач та поперли його пішки у село (2.5 км). У селі сіли надворі перед магазином, підключились до розетки, взяли у них стільці, пиво та горілку, подивились фінал і потім перли все це назад
-
А антену? Про антену нічо не написав :)
-
Хехе, ага - антена була чи то складна у телевізора, чи то взяли десь у селі, не пам'ятаю вже)
-
Після інциденту з кіркою мене забанили з табору, але хто ж буде їх слухати Поїхали на тиждень чи 2 у Крим, там купили такого солом'яного капелюха. Потім, коли повернулись додому, друг зафотошопив Wanted в стилі дикого заходу з фоткою у цьому капелюсі, ну і звісно поїхали назад до табору, де розклеїли всюди ці об' яви, а весь табір мене ховав від адміністрації)
-
і фотка для Wanted 😃
-
Та сама кірка
-
🙈 Торенти в поміч 😂 лінк на москальскі кидати не буду
-
Привіт всім. Імміграційний консультант запросив 5000 за створення профілю Express Entry. Наскільки оправдана ця сума? Хто це робив самостійно, наскільки то геморно?(Скільки часу у вас забрало у всьому тому розібратись і заповнити все?) Який шанс, що коли створюєш сам, то щось налажаєш і тим самим зменшиш свій шанс на успіх?
-
просто створення профілю 5к? Створити профіль це найпростіше, а мати всі відповідні і правильно оформлені документи для подачі, коли вже оберуть, складніше. Отримав ПР самостійно, в інтернеті і в цьому чаті достатньо інформації щоб зробити все самому, тим більше для айтішників, головне лише бути уважним.
-
Тому що Вон новий район з новою інфраструктурою. Багато де зелено, і в деяких місцях мені взагалі нагадало Україну (де теж все нове). Коли йде дощик народ не сидить без світла по 3-4 дні і не відкачує з бейсметнів гівно, яке в реверс вийшло в хату з каналізації. І там населення дійсно біліше, ніж Торонто, Етобіко, Міссіссага. Бо останні це вже по суті Брамптон
-
Ну ок, я мабуть не вірно висловилась - вона не тільки створює профіль, але і каже нам які конкретно документи і де потрібно взяти і переглядає чи вони ок, чи ні. Тобто відповідає і за подачу документів після вибірки (Просто я не зовсім ще в темі, але загалом сума 5000, якщо проходимо по експрес ентрі і ще + 4000, якщо підемо по провінційній - от і думаю, чи це ок)