Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 396.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Хехе, ага - антена була чи то складна у телевізора, чи то взяли десь у селі, не пам'ятаю вже)
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Після інциденту з кіркою мене забанили з табору, але хто ж буде їх слухати Поїхали на тиждень чи 2 у Крим, там купили такого солом'яного капелюха. Потім, коли повернулись додому, друг зафотошопив Wanted в стилі дикого заходу з фоткою у цьому капелюсі, ну і звісно поїхали назад до табору, де розклеїли всюди ці об' яви, а весь табір мене ховав від адміністрації)
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    і фотка для Wanted 😃
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Та сама кірка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G-2
    wrote on last edited by
    Я вже заплуталась. Хто головний герой а хто злодій?
    1 Reply Last reply
    0
  • t304000159T Offline
    t304000159T Offline
    Gleb
    wrote on last edited by
    А мені вже декілька рекрутерів сказали, що з cadian permanent residency можна отримати TN візу. Це вони не розбираються? Я думав лише з громадянством.
    1 Reply Last reply
    0
  • t304000159T Offline
    t304000159T Offline
    Gleb
    wrote on last edited by
    common.usembassy.gov/en/tn-visa/ схоже що не шарять. забавно, бо наче статусні компанії
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    🙈 Торенти в поміч 😂 лінк на москальскі кидати не буду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Привіт всім. Імміграційний консультант запросив 5000 за створення профілю Express Entry. Наскільки оправдана ця сума? Хто це робив самостійно, наскільки то геморно?(Скільки часу у вас забрало у всьому тому розібратись і заповнити все?) Який шанс, що коли створюєш сам, то щось налажаєш і тим самим зменшиш свій шанс на успіх?
    1 Reply Last reply
    0
  • t225571487T Offline
    t225571487T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    просто створення профілю 5к? Створити профіль це найпростіше, а мати всі відповідні і правильно оформлені документи для подачі, коли вже оберуть, складніше. Отримав ПР самостійно, в інтернеті і в цьому чаті достатньо інформації щоб зробити все самому, тим більше для айтішників, головне лише бути уважним.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Озеро в якому не можна купатися не знаю чи дійсно це варто того
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Тому що Вон новий район з новою інфраструктурою. Багато де зелено, і в деяких місцях мені взагалі нагадало Україну (де теж все нове). Коли йде дощик народ не сидить без світла по 3-4 дні і не відкачує з бейсметнів гівно, яке в реверс вийшло в хату з каналізації. І там населення дійсно біліше, ніж Торонто, Етобіко, Міссіссага. Бо останні це вже по суті Брамптон
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Ну ок, я мабуть не вірно висловилась - вона не тільки створює профіль, але і каже нам які конкретно документи і де потрібно взяти і переглядає чи вони ок, чи ні. Тобто відповідає і за подачу документів після вибірки (Просто я не зовсім ще в темі, але загалом сума 5000, якщо проходимо по експрес ентрі і ще + 4000, якщо підемо по провінційній - от і думаю, чи це ок)
    1 Reply Last reply
    0
  • t225571487T Offline
    t225571487T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    я чув такі суми, це вам вирішувати чи готові ви платити ці гроші. В мене доволі простий кейс і я був впевнений, що сам все зроблю, тому вирішив нікому не платити. - якийсь з документів невірно оформлений всі вимоги є на сайті Канади, також можна задавати питання в чатах, якщо у вас є на це час.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Якраз і боюсь того, що пройдемо вибірку, а потім якийсь з документів буде невірно оформлений і кансельнуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    Вікі каже населення 310 тис, це в три рази меньше ніж навіть міссісага. Що до озера я вже казав, бачити з вікна озеро приємніше ніж жовту пустелю, і доречі нові райони завжди дешевше, бо там нема дерев, мало бізнесів і тому там живуть переважно нові емігранти, тому ціноутворення для вон мені не зрозуміло.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Пару вихідних піде на перечитати програми і вимоги. Потім, коли вже вибрали, то багато гуглив. Але так, як це популярно самому заповнювати ЕЕ, то все розібрався, все заповнив, пройшов... Треба бути уважним, але юристи теж буває шо завтикують. В неті найдете повно історій, як такі консультанти шосб напороли. Маю знайомого, якому консультанти напутали в анкеті так, шо знайомого звинуватили в місінформації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    У мене син ходить в католицьку вже третій рік. Вчитель один завжди, ніяких асистентів нема. Дітей намагаються в класі не більше 20. С початку року буває і 30, але пізніше їх росформовують і стає їх 20. Щоб по 4 вчителя було я вперше чую. Може то з різних предметів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Одна шось там OCT Certified Teacher чи шось таке, дві інші - Designated Early Childhood Educators
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Якщо це про мою відповідь - нема там предметів ще ) JK/SK, мінімум 3 на клас, іноді четвертий приходить
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags