(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🙈 Торенти в поміч 😂 лінк на москальскі кидати не буду
-
Привіт всім. Імміграційний консультант запросив 5000 за створення профілю Express Entry. Наскільки оправдана ця сума? Хто це робив самостійно, наскільки то геморно?(Скільки часу у вас забрало у всьому тому розібратись і заповнити все?) Який шанс, що коли створюєш сам, то щось налажаєш і тим самим зменшиш свій шанс на успіх?
-
просто створення профілю 5к? Створити профіль це найпростіше, а мати всі відповідні і правильно оформлені документи для подачі, коли вже оберуть, складніше. Отримав ПР самостійно, в інтернеті і в цьому чаті достатньо інформації щоб зробити все самому, тим більше для айтішників, головне лише бути уважним.
-
Тому що Вон новий район з новою інфраструктурою. Багато де зелено, і в деяких місцях мені взагалі нагадало Україну (де теж все нове). Коли йде дощик народ не сидить без світла по 3-4 дні і не відкачує з бейсметнів гівно, яке в реверс вийшло в хату з каналізації. І там населення дійсно біліше, ніж Торонто, Етобіко, Міссіссага. Бо останні це вже по суті Брамптон
-
Ну ок, я мабуть не вірно висловилась - вона не тільки створює профіль, але і каже нам які конкретно документи і де потрібно взяти і переглядає чи вони ок, чи ні. Тобто відповідає і за подачу документів після вибірки (Просто я не зовсім ще в темі, але загалом сума 5000, якщо проходимо по експрес ентрі і ще + 4000, якщо підемо по провінційній - от і думаю, чи це ок)
-
я чув такі суми, це вам вирішувати чи готові ви платити ці гроші. В мене доволі простий кейс і я був впевнений, що сам все зроблю, тому вирішив нікому не платити. - якийсь з документів невірно оформлений всі вимоги є на сайті Канади, також можна задавати питання в чатах, якщо у вас є на це час.
-
Вікі каже населення 310 тис, це в три рази меньше ніж навіть міссісага. Що до озера я вже казав, бачити з вікна озеро приємніше ніж жовту пустелю, і доречі нові райони завжди дешевше, бо там нема дерев, мало бізнесів і тому там живуть переважно нові емігранти, тому ціноутворення для вон мені не зрозуміло.
-
Пару вихідних піде на перечитати програми і вимоги. Потім, коли вже вибрали, то багато гуглив. Але так, як це популярно самому заповнювати ЕЕ, то все розібрався, все заповнив, пройшов... Треба бути уважним, але юристи теж буває шо завтикують. В неті найдете повно історій, як такі консультанти шосб напороли. Маю знайомого, якому консультанти напутали в анкеті так, шо знайомого звинуватили в місінформації
-
У мене син ходить в католицьку вже третій рік. Вчитель один завжди, ніяких асистентів нема. Дітей намагаються в класі не більше 20. С початку року буває і 30, але пізніше їх росформовують і стає їх 20. Щоб по 4 вчителя було я вперше чую. Може то з різних предметів?
-
Одна шось там OCT Certified Teacher чи шось таке, дві інші - Designated Early Childhood Educators
-
Якщо це про мою відповідь - нема там предметів ще ) JK/SK, мінімум 3 на клас, іноді четвертий приходить
-
Я хз де я там була, але мене прямо вразив Вон. Мої очі отримували насолоду від краси і будинків і кондо, і купа зелені прямо між забудовою. Ну, про красу це звісно в порівнянні з місцевими особливостями архітектурного стилю... Дивитися на озеро так, приємно. Згодна. Щодо цін на новобудови... то не завжди це саме дешеве. Це ж залежить від багатьох факторів. І в Україні теж по різному було ціноутворення на нові райони
-
Саме так, в Калгарі задуха навіть вночі і зелені мінімум, а тут навіть 30 легше переносяться і затінок є 👌🏼