(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо це про мою відповідь - нема там предметів ще ) JK/SK, мінімум 3 на клас, іноді четвертий приходить
-
Я хз де я там була, але мене прямо вразив Вон. Мої очі отримували насолоду від краси і будинків і кондо, і купа зелені прямо між забудовою. Ну, про красу це звісно в порівнянні з місцевими особливостями архітектурного стилю... Дивитися на озеро так, приємно. Згодна. Щодо цін на новобудови... то не завжди це саме дешеве. Це ж залежить від багатьох факторів. І в Україні теж по різному було ціноутворення на нові райони
-
Саме так, в Калгарі задуха навіть вночі і зелені мінімум, а тут навіть 30 легше переносяться і затінок є 👌🏼
-
-
Побачив шо 20 Або ви не знаєте, і там ще є помічник, або вони порушують закон
-
А дітей в класі скільки? За законом має бути мінімум 1 staff на 15 дітей для цього віку www.ontario.ca/page/child-care-rules-ontario
-
Зараз тобі качка очі то виклює
-
Привіт, фліпери та Airbnb інвестри! Gordienko Design пропонує дистанційні послуги з концептуального архітектурного дизайну, щоб підвищити привабливість ваших проектів для покупців за допомогою функціональних та стильних ескізів фасадів та планувань. Віддалена співпраця, отримайте високоякісні концепції та максимізуйте прибуток, мінімізуйте клопоти за розумну ціну! Приваблюйте покупців за допомогою дизайнерських тенденцій. Зверніться до нас вже сьогодні! Дізнайтесь більше про наші послуги: gordienkoarchitects.com/