(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
3% это оффер по которому можно снять деньги когда угодно или только после окончания срока?
-
Buntzen, Sasamat - спокійно на автобусі можна, часто ходять у сезон. Зʼїздіть поки тепло (сьогодні 😆)
-
Notice savings це їх фішка, про яку я вище згадував. Виглядає так, що тільки в кадах
-
Вони всі трохи дивакуваті ))але дякую за рекомендацію )
-
Буду дуже вдячний )
-
preply.com/en/tutor/96524 готувався із цим тьютором, вдалось здати вище потрібного. шарить за структуру питань та відповідей, але трохи дивакуватий
-
та ні чому ж я торгувався. За одну машину скинули на 1000 дол і вони запропонували файненс з найнижчим процентом. В другого дилера я збив 300 дол але там так забавно було. Вони сказали що їм треба порадитися з босом, пішли до нього в кабінет на 10 хв і повернулися із розпечаткою на 15 стрінок чому ця тачка має коштувати стільки.Там типу була статистика продажів і т.д.
-
Ось тут, що вибрати?
-
Можна вказати свій estate
-
Хто що туди писав при відкритті?
-
Я спробував відкрити TFSA аккаунт на Interactive Brokers. Там треба вказати когось, кому перейдуть активи у випадку смерті, лол. Але вони хочуть когось з канадським SIN і громадянством, треш.
-
а що це означає?)
-
дякую
-
ооо, наше пофіксив
-
Не сильно памʼятаю, я давно відкривав
-
Дякую за support
-
Ну, у випадку смерті рахунок буде передано відповідно до заповіту, або якщо такого немає (і на рахунку велика сума), то ваші діти будуть судитися протягом багатьох років
-
Як раз те що треба коли літом зимно 😁 зараз на сейлі дуже рекомендую!
-
більше інфи тут: ucctoronto.ca/ (останній блогпост)
-
Сюди можна подзвонити, написати: The Canada Media Fund 1-800-567-0890 cmf.fmc.coordination@telefilm.ca The Honourable Pascale St-Onge, PC, MP Minister of Canadian Heritage pascale.st-onge@parl.gc.ca Toronto International Film Festival customerrelations@tiff.net Local: 416-599-2033 or Toll-free: 1-888-258-8433 займе 2 хвилини, але користь велика, якщо долучимось усі! Поширюйте, будь-ласка! Маємо зробити резонанс до ранку понеділка
23 Jan 2023, 01:02
564187/643299
43 minutes ago