(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми ж всі зацікавлені в продуктивних сінках? На одній стороні… Я запропонував мувнути або скоротити кількість або я просто частину скіпати буду. Мені колись на роботі давали фідбек про більше казати «Ні» людям.
-
🙂.
-
Забавно конечно что это сказали как раз на WEF в 2016
-
You`ll own nothing and be happy?)
-
Ну тіпа я думала якщо в контракті написано робочі години 9-5 або там не знаю “core hours” 10-16 то в цей час ти зобовʼязаний явитися на мітинг, а не так що «тут не можу бо я сплю» а «там не можу бо я кушаю»
-
Але реально, давати пушбек дуже важливо. Тобто я такий фідбек чув від різних людей. Є знайомий що в Амазоні протримався вже 10+ років і він каже, що це одна з основних причин.
-
Ааа, у нас одна команда, тільки вони мітинги роблять (частіше навіть тільки ПМ, з іншими просто huddles)
-
Так мітинг тобі може будь-хто назначати, бо багато ж різних проектів/колег. Якщо тобі просто назначать мітинги на фулл робочий день і так цілий тиждень?
-
Ясно, якщо стейкхолдер назначить мітинг, то я не буду казати, що сплю 😅 Просто натякну, що більш продуктивний пізніше. якщо хтось інший, то можна…
-
Yep. Европурия во всей красе. Хотя я и в Канаде знаю вот этих вот "у нас нет машины, мы голосовали за Плант (мэр Монреаля), вон она сколько велодорожек сделала". 🤦♂
-
Чесно кажучи, частенько можна побачити design flaws на дорогах або паркінгах. До прикладу Stop знак за котрим нічого не видно і треба спочатку зупинитися, а потім ще підкотитися ближче до краю щоб побачити хто там є. Або stop 3 way, де одна з сторін не зупиняється і це позначається як “eastbound has right to go”, але ти не компас і не гусак - самостійно не розпізнати де яка сторона світу.
-
у них на це запит їм подобається коли вітер + дощь в пику і педалі крутити
-
велодорожки это хорошо, если есть желающие на них кататься, ну и это и близко не "одна машина на 3 семьи"))
-
Посоветуйте курсы, репетитора или ресурсы для подготовки к CELPIp!? Спасибо
-
Подскажите плз. Где можно почитать про оплату проезда в автобусе в Виктории. Я ток приехал. Заплатил монетами, но водитель мне что-то говорил про какую то специальную карту. Я недопонял, но не стал рейс задерживать.
-
Я думаю для канадців це просто
-
2023
-
Винайшли комунізм заново
-
в гілці онтаріо було обговорення
-
🇱🇻 У Національних збройних силах Латвії уточнили, що безпілотник, який впав у східній частині країни 7 вересня, — це російський Shahed, на якому був вибуховий пристрій. Вибухівку знешкодили, коли дрон був на землі. Командувач литовськими збройними силами Калниньшас заявив, що ціллю безпілотника була Україна, а не Латвія.
23 Jan 2023, 01:02
564465/645592
about 3 hours ago