(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чим краще? Ну, якщо суто без контексту.
-
Краще ці гроші підуть українцям ніж якимось афганцям, палестинцям, іранцям.
-
Угу, купити квитки. Дійсно не розумію що тут не так. Знаю людей які так зробили.
-
В мене її теж нема. Тим паче по Канаді. Не певен що вона взагалі є. Але в Німеччині з цим величезна біда.
-
Не маю статистичних даних, на жаль. Не можу відповісти. Здивуйте мене.
-
Так в мене теж до вас нема претензій. Я просто не розумію незадоволення тим хто приїхав отримав гроші і назад поїхав.
-
Як багато сирійських біженців влаштовують кримінальні угрупування на територіях країн які їх приймають? Як багато українців роблять те саме?
-
У мене до вас особисто жодних претензій, кожен діє так як вважає за потрібне.
-
Ідея в тому щоб гроші отримали ті хто їх потребує. Якщо у вас є можливість їздити туди сюди і витрачати час, ну напевно у вас більше можливостей ніж у жінки з дітьми яка буде працювати *.
-
Дивіться, така штука. «Кримінальні угруповання» це цікавий термін, але якщо ми будемо відштовхуватись від правопорушень а також погодимося що ми вважаємо правопорушенням, і матимемо статистику, то ви здивуєтесь. До прикладу якщо я зараз стверджуватиму що всі чоловіки які не оновили дані через резерв+ є правопорушниками, потім порахуємо статистику від загальної кількості чоловіків і кількості тих, що не оновили дані, матимемо відсоток. Потім візьмемо відсоток громадян з попереднім або поточним громадянством Х і порахуємо кількість правопорушень і відсоток на душу населення Х. Порівнявши цифри ви будете здивовані. Це вашу логіку і точку зору що все має бути українцям змінить чи ні?
-
Навіть в цьому чаті є люди які просто приїздили, оформлювали доки, брали фін допомогу і їхали назад. Щоб мати можливості про запас.
-
Ідея абсолютна правильна. Але система так не працює. Є купа арабських/африканських біженців які мають купу дітей. Приїжджають всією сім'єю і просто живуть все життя на цих соц виплатах. Тому краще я проспонсую з податків українців ніж тих з ким я не маю спільної віри/історії/культури/етносу чи банально кольору шкіри.
-
Але людей важко екстраполювати тим паче якщо є якийсь +- відбір
-
Такі самі і ті самі - мають різні значення.
-
Я розумію про що ви
-
Тобто вони одночасно у двох місцях перебувають? Біженці «Шредінгера»?)
-
Я вважаю що біженці з Сирії які приїздять в Німеччину такі самі як і ті які приїздять в Канаду. Екстраполюю.
-
Я не розумію чому ми перестрибнули на Німеччину і як те що людина А взяла бабки від Канади і поїхала - покращить криміногенну ситуацію у Німеччині.
-
Ні не змінить. Ви трохи не про те. Ви намагаєтесь підловити на юридичних термінах і словоблудстві. Є ж конкретика якщо написати в гуглі араб згвалтував німку вилізе дуже багато різних кейсів і випадків. Якщо написати те саме але замість слова араб - українець то вилізе аж 1 який відбувся у Чехії. Сенс у тому що якість біженців з арабських країн і європейських вона різна.