(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну я намагаюсь бігати купкою, бо по одному то срака, вмить щось відстрілять важливе 🤣
-
Подивлюсь завтра що то за звір. 12 вересня новий бокс івент стартує, то накраблю собі 4 героїчних меха, бо грошиків не хватає на все що я хочу
-
Корпусом твістуєш?:) щоб руку зберегти, бо я все ще іноді забуваю
-
Піду спати, дякую за поради :)
-
Лрм не дуже зараз прикольно, багато хто бігає з армками, і стрижуть їх
-
Ну не все ж інтернаціональним студентам забирати)
-
в кінотеатрах
-
крінж це коли податки йдуть на спонсування руснявої пропаганди
-
так а в чому крінжовість то? приїхати, отримати візу і гроші і поїхати. Це ще й враховуючи що половина з цих грошей підуть на квитки.
-
типу всередині канади гроші витратити не крінж а поза межами крінж?
-
імхо крінж на податки утримувати наркоманські шелтери чи сім"ї біженців які десятиріччями не влаштовуються на роботу і нормально себе чухають тут
-
українців в канаді 1.4 мільйона(вікі), працевлаштовані 93%(процент безробіття в канаді 7%), середня зп - $54,630, податки - 27.4%. ( виходить $1,247 в місяць з однієї людини) приїхало українців по куает офіційно 200к. Далі шлях нескладних розрахунків 1)1 400 000 * 0.93 * 1247 = 1 623 594 000 (1.6 мільярдів доларів податків генерує укр діаспора за місяць) 2)200 000 * 3000 = 600 000 000 ( 600 мільйонів канада виплатила за 2 роки новоприбулим з України) якщо цифру з п.1 помножити ще на 24 місяці (увесь час існування куаету) то виходить що з усіх податків укр діаспори за 2 роки тільки 1.5 відсотки пійшли на куает)
-
тому хз чого бубніти що хтось обворовує канаду чи "соромно" перед канадцями