(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так а в чому крінжовість то? приїхати, отримати візу і гроші і поїхати. Це ще й враховуючи що половина з цих грошей підуть на квитки.
-
типу всередині канади гроші витратити не крінж а поза межами крінж?
-
імхо крінж на податки утримувати наркоманські шелтери чи сім"ї біженців які десятиріччями не влаштовуються на роботу і нормально себе чухають тут
-
українців в канаді 1.4 мільйона(вікі), працевлаштовані 93%(процент безробіття в канаді 7%), середня зп - $54,630, податки - 27.4%. ( виходить $1,247 в місяць з однієї людини) приїхало українців по куает офіційно 200к. Далі шлях нескладних розрахунків 1)1 400 000 * 0.93 * 1247 = 1 623 594 000 (1.6 мільярдів доларів податків генерує укр діаспора за місяць) 2)200 000 * 3000 = 600 000 000 ( 600 мільйонів канада виплатила за 2 роки новоприбулим з України) якщо цифру з п.1 помножити ще на 24 місяці (увесь час існування куаету) то виходить що з усіх податків укр діаспори за 2 роки тільки 1.5 відсотки пійшли на куает)
-
тому хз чого бубніти що хтось обворовує канаду чи "соромно" перед канадцями
-
я не бачу щоб було десь вказано що це сетлмент - basic needs—such as transportation and longer-term housing—as they arrive in communities across Canada and find a job. Longer Term Housing це аренда за 1 місяць в онтаріо\бс?
-
за цією логікою Макс та @nebedtrip крінжові, бо приїхали, отримали візу та гроші і поїхали. Думаю можеш з ними подискутувати про цю тему.
-
це вже діалог в площині що для кого норм. моя ідея у тому що краще гроші українцям ніж біженцям арабам\африканцям\наркоманам\бомжам
-
якщо це питання у вакуумі то так якщо враховувати все що я до цього сказав то гірше довго тривалі виплати ніж одноразові
-
Ну так то це має сенс, гроші які всередині витрачають меньшь негативно вплинуть на економіку
-
Москва Діти Катарсису
-
трошки приємних кадрів
-
Я про це чув від людей які ходили на курси англ мови що в них там багато арабів\негрів і це було в контексті саме їх багатодітних сімей. Ці подвійні стандарти - расизм з моєї сторони.
-
З цих же грошей (податків) українців - і обслуговуются ці самі українці (медичні послуги)
-
вкажи на помилку або поясни свою логіку для розрахунків
-
Це ти дуже дивно порахував))
-
і поїхав з канади