(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вкажи на помилку або поясни свою логіку для розрахунків
-
Це ти дуже дивно порахував))
-
і поїхав з канади
-
Був тут хлопець який так за 9 місяців і не дочекався своєї операції на коліні\спині
-
Ну в ідеалі скільки доходу отримали - стільки й витратять зворотно на вас
-
ну і якість цього обслуговування теж виносимо за скобки + дуже складно вираховувати як часто і хто користується тут медичними послугами. Тому складно про це говорити. хтось буде постійно бігати до лікаря, а хтось жодного разу за 2 роки до лікаря так і не сходить
-
Так з великою вірогідністю скільки українці згенерували доходу податками - стільки й держава потім на них витратила
-
так звісно я ж казав саме про частку куаету з податків які заплатили самі українці за 2 роки
-
Вони іх на нас витрачають
-
ты упускаешь ещё сто тыщ статьей расходов налогов государства
-
Вони ж не конвертують іх я якесь золото як скрудж макдак
-
Та не йде воно державі
-
Одиноко живущий взрослый заработает в среднем $ 44 348, его налоги составят $ 19 759. Из них $4 640 достанется медицинскому страхованию ось знайшов з якогось всратого руснявого сайту але не думаю що вони будуть брехати про цифри. Виходить 23% з твоїх податків йде не медицину 1.5% на куает. 75.5% іде державі . Виходить що не витрачають на тебе стільки скільки ти віддаєш
-
тим паче складно це етнічно розмежувати
-
ты пару нулей потерял, но всё равно тьху, да)
-
Три нолика загубив)
-
Воно ж не може бути по іншому, якби вони не витратили близько до 100 відсотків налогів - то де б ці гроші були?)