(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В тему нашого консолепека діскашена)
-
Так норм стало? )
-
Я не вірю шо в айтішці в канаді на більшість позицій претендують канадці а не індуси
-
Божечки, да КОМА ТАМ СТОЇТЬ
-
…типові позиції, канадців …
-
Я не вірю шо в айтішці сьогодні на типові позиції канадців аплаїться більше індусів в Канаді. Але ми відійшли від теми глоабльного «понаїхали» - там де 10 років назад була канада зараз філіал мумбая. Це моя особиста субєктивна думка.
-
Я открыл ящик Пандоры 😁
-
Я тобі більше скажу, канадців ще більше, і якщо ти розглядатимеш 100 кандидатів, буде тільки 4 з них індійці, так може взагалі нехай і канадці поїдуть звідси😀🤷🏼♀️ Якась дивна логіка та understanding of probability😳 Hiring decisions are based on qualifications. Якщо 90% з цих 100 індійців менш кваліфіковані, ніж українець чи інший кандидат, тоді неіндійські кандидати мають конкурентоспроможні шанси, незважаючи на більшу кількість індійських заявників
-
Та кількістью своєю вони беруть, вони ж не всі тупі, просто та їх кількість яка приїхала в абсолютних числах перебиває всіх інших. Якщо на вакансію подасться 100 індусів, 3 українця і 50 всіх інших націй то шанси шо візьмуть індуса просто вищі.