(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Також якщо річ про демпінг та про досить тупі питання, а також погану робочу культуру, яка заохочується менеджментом - можна зробити припущення, що платять там небагато. Ну тоді і добре, що наші не йдуть туди, у нас дійсно в Україні в середньому в IT вище стандарти життя та ми прагнемо більшого🤷🏼♀️
-
Про технічно підкованих людей - це з серії міфів «емігранти забирають наші робочі місця». Я знаю людей, які дуже хотіли б найняти українців, і наймають, коли така нагода є, але або українці не подаються на вакансії, або резюме не підганяють і приходить full stack dev на PM, або англійська погана. Тобто просто статистично вихідців з Індії притомних більше подається. Звичайно, є такі, що взагалі не шарять, і тут ми також програємо - часто люди з України себе недооцінюють, а ті вийшли з більш конкурентного середовища і подають де можна і не можна
-
FYI: www.facebook.com/share/p/Ut5kS6Yvz2TcmPww/ (Мабуть, так поспішали, що помилку у першому ж слові зробили 😋)
-
у мене ніколи не перевіряли відповідність обличчя до фотки на картці
-
В мене навіть ліцензію на собаку просили
-
Що тут вже чекати до Різдва чи чорної пʼятниці. Ми минулого року взяли дешевше ніж в інших магазинах, був додатковий контролер та гра всередині. В костко часто якісь ігри ексклюзивні додають в ціні, якщо потрапити на ту, яка цікавить, то економія непогана.
-
Я спокійно відносилась до осіб з Індії, як тільки приїхала. Але вийшовши на роботу, зʼявились підозри, що тут щось не те. Демпінгування зп, підхід «потрібно попрацювати овертайм - без проблем», готовність працювати багато, хоча не якісно,… Зʼявились прохання від менеджменту «бейсісітити» таких колег, які могли б для початку скористатись гуглом, я не писати «hi, quick call”, бо не знають як пофіксити мердж ріквест. Сумно усвідомлювати, що багато більш технічно підкованих людей, тих же українців, які переїхали чи навіть вже давніше тут, банально не можуть знайти роботи, бо місця зайняті банально шаленою кількістю…
-
100% успешная компания (нет)
-
Красиво
-
Типу якщо встаєш зі стільця, то вмикається відеозапис і ще сидів наглядач, який дивився хто скільки куди пішов=)
-
Так так стоп. А что тогда отчитываем, время на кухне или расхождения в раздумьях? 😄