(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Розробку sims 5 відмінили
-
стараюсь собі уявити духовний звʼязок із фейковою розкішницею...
-
срачівня така срачівня
-
Це вже той рівень коли треба кричати «я не буду воювати за корумповану владу»?)
-
Вдруг когось вбережу від втрати нервів. Існує 4 різних вентилятори в ps5 slim (різна серединка на фотках) - виробники: Foxconn - best Delta, nidec - ok NMB - йобана скотина. Визначити який саме всередині по коробці не можна, лотерея. Але якшо ви в Канаді то можете точно бути впевнені шо плойки з партнамбером P-27419296-M - це вонючий NMB який зведе вас з розуму своїм високачастотним виттям яке чутно у всіх кінцях квартири і навіть через навушники.
-
Я писав про це, по ревізії ніхера не оприділиш, вдалося тільки по партнамберу знайти нормальну
-
там же в каких-то орет охлаждение на всю хату
-
надо еще понимать шо за ревизия
-
Given these factors, there isn't a specific salary threshold where you would automatically owe taxes to both countries. In many cases, due to the combination of FEIE, FTC, and the tax treaty, US citizens living in Canada with salaries well above $126,500 may still not owe additional US taxes.
-
www.costco.ca/ps5-slim-digital-edition-console-with-charging-station-and--extra-black-dualsense-wireless-controller.product.4000239916.html
-
У них отакий є в принципі дефолтний, нічого лишнього і на баксів 10 дешевше ніж все збирати, і в коробку одну запаковано все.