(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В чому проблема з ласт оф ас? Бладборн так, ага, оно пару тижнів тому ентузіасти його вже через емулятор запустили, а оф порта все нема
-
Мене на роботі тут привітали з днем народження через пару днів як я вийшов на роботу. А мені стало цікаво як вони знають що в мене ДН бо в документах що я надавав ніде цього точно не вказував. Був цілий спіч виправдовування бо подумали що я не святкую і образився 😁 я аж став заспокоювати, мені правда було цікаво як дізналися не більше :)
-
От по карбюраторам на ниву, наскільки я памятаю на перехресті Petrolia Rd & Steeles Ave є багатоповерхівка і на верху там стоїть вивіска LADA. Можливо колись там дилер був, зараз уже навряд чи але вивіска все ще є :) Я хз що вони сюда імпортували, може дійсно ниви
-
Oy "Central import automotive" відома авторемонтна компанія. Спеціалізуються на ремонті авто з Європи. Класна вивіска!
-
За 600-700 он вище казали можна зібрати)
-
Покупайте ps5 pro, если хотите консоль, вот и всё. Ну или вкатывайтесь в мир пк-гейминга, если не жалко пару тыщ долларов на приличный игровой пк