(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну можна канеш, чо ж нє
-
2-3 рочки почекати ще доведеться поки на собес запросять шоб візу дати
-
Поняла. 4% я бы не оценила как захват)), ну смотря где жить, и наверняка Индия останется в лидерах по кол-ву мигрантов, плюс существующие явно не вернутся. Так что если так смотреть, то надежды у вас нет🤷🏼♀️ В польше совсем другая ситуация, но тогда и правда придется оставаться там и не ехать в Германию, Францию и тп
-
Привіт, шукаю просто інфо може у кого був досвід. Я планую злітати у Бостон на 3 дні але сама по Куєту в Канаді і не подалась поки на перманент резидент тож мабуть це можливо просто відвідати країну, та чи потрібно мені робити візу для відвідування сша?
-
Ні, там справа не в пк/консолі і ніяк не у грі з дивана (у мене були консолі і вони мене абсолютно не впирають), а в іграх. Частково, але не повністю, в цьому відосі тема розкрита: youtu.be/vRAczH9ukOg А про що мова взагалі зараз? Ось було твердження t.me/uaitincanada/98386/629617 Я написав, що це не так і привів приклади. Не бачу сенсу 100500 раз холівар влаштовувати, все одно ніхто нікого не переконає. Так можна ще про яблуко/андроїд, вінда/пінгвін/мак, амд/нвідія посперечатися 🤷♂
-
Це ж ти писав шо не можеш заставити себе грати, і не цікаво, то може ти просто виріс і вже заїбався за тим компом сидіти і можна спробувати дідовський чіл гейм з дивана? )