(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Поняла. 4% я бы не оценила как захват)), ну смотря где жить, и наверняка Индия останется в лидерах по кол-ву мигрантов, плюс существующие явно не вернутся. Так что если так смотреть, то надежды у вас нет🤷🏼♀️ В польше совсем другая ситуация, но тогда и правда придется оставаться там и не ехать в Германию, Францию и тп
-
Привіт, шукаю просто інфо може у кого був досвід. Я планую злітати у Бостон на 3 дні але сама по Куєту в Канаді і не подалась поки на перманент резидент тож мабуть це можливо просто відвідати країну, та чи потрібно мені робити візу для відвідування сша?
-
Ні, там справа не в пк/консолі і ніяк не у грі з дивана (у мене були консолі і вони мене абсолютно не впирають), а в іграх. Частково, але не повністю, в цьому відосі тема розкрита: youtu.be/vRAczH9ukOg А про що мова взагалі зараз? Ось було твердження t.me/uaitincanada/98386/629617 Я написав, що це не так і привів приклади. Не бачу сенсу 100500 раз холівар влаштовувати, все одно ніхто нікого не переконає. Так можна ще про яблуко/андроїд, вінда/пінгвін/мак, амд/нвідія посперечатися 🤷♂
-
Це ж ти писав шо не можеш заставити себе грати, і не цікаво, то може ти просто виріс і вже заїбався за тим компом сидіти і можна спробувати дідовський чіл гейм з дивана? )
-
Блін, ти походу ще живеш в парадигмі шо грати можна тільки на моніторі і сидячі за столом. Ясно понятно шо в шутани на клавомиші піжже грати, але в світі є багато годноти крім шутанів, а коли в тебе є хороший тельчік, ти лягаєш на диван, береш рядом якесь пивко або чайок, дітей вклав, вдягнув навушики і погружаєшся в прекрасний світ якоїсь шпіли на пару годин
-
Возможно в Канаде все наладится в следующие 3 года, тогда можно будет рассмотреть возврат в Канаду(ладно, надежд почти нет, но все же) Хорошо когда есть запасной вариант, лишним бумажечка не будет Но наверное страна и дальше останется захвачена раджидами
-
О, мені схоже принесли коли я замовив безалкогольну криваву мері, тільки замість селери огірок солоний був. Таке кароч, перший ковток був норм, а далі не пішло)
-
Маємо важливе питання в топіку 🤔
-
Знайоме прізвище засвітилось))