(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не вдавався в подробиці, просто побачив коментар про «біологічного чоловіка» і знайшов у Вікіпедії, що це біологічна жінка
-
А що саме вимагають?
-
От я зараз до академік готуюсь і от в книгах для підготовки до екзамену шо пишуть:
-
Готуватися і до дженерал треба. Теж словник, структура, лінкінг вордс... Але на академік складніше просто
-
получается женщина забеременела. но называли её мужчиной в момент беременности. ч правильно понял?
-
По україні нема статистики на кілометр
-
Погуглив, в 2 раза в україні смертність більше на долю населенн
-
Такий цікавий вид захисту одразу стрілки перекрутити
-
Якщо враховувати що транспорт в україні старіший то не так вже й погано у порівнянні з канадою
-
Смертність в дтп здается в 4 рази більше
-
Чого суттєво?
-
Вже вичитав, пишуть оригінал + переклад від перекладача
-
Тоді я би додав власний переклад разом з оригіналами. Але потрібно глянути чи є у них якісь офіційні вимоги до документів, які вони запитали
-
www.wsj.com/world/middle-east/israel-launches-airstrikes-against-hezbollah-targets-in-lebanon-53438bc3
-
Так
-
А ви перед цим репортили в Канаді дохід з України отриманий після набуття канадського податкового резиденства і з цього доходу віднімали податки сплачені в Україні?
-
реально робит. здорово. спасибо 👍
-
ща затестим
-
невдала спроба прохуїсосити Канаду, в Україні дороги все одно суттєво небезпечніші.
-
Всім привіт, у когось cra запрошував інфу по сплаченим податкам в Україні? Робили переклад?
23 Jan 2023, 01:02
565924/639909
2 minutes ago